Visina :'(

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
urosbuki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 24, 2012 1:33 pm

Visina :'(

Post od urosbuki »

Pozdrav ljudi.:) Novi sam na forumu, pa ne znam da li je ovo pravo mesto da postavim post ovakvog tipa.
Moj problem je visina. Ne znam odakle da pocnem, ali evo.
Imam 16 godina, visok sam 172,5cm i tezak 67kg.
Otac mi je visok 181cm a majka 171. Treniram fudbal od svoje 6 godine. Poslednjih godinu ipo dana vezbam. Ne idem u teretanu. Radim sklekove,zgibove,propadanja,trbusnjake,preskacem vijacu, sve to radim bez ikakvih opterecenja.
Ne vezbam samo subotom i nedeljom. Pijem mnogo mleka, hranim se zdravo, jedem jaja,ribu,belo meso,povrce,voce. Ne pijem gazirane sokove. Cesto sa drugarima idem na basket.
Idem u drugi srednje, a moja pitanja su: da li moje vezbe uticu na moj rast? da li bih trebao da prestanem da vezbam i radim samo trbusnjake? Ne planiram da koristim nekakve hormone ili nesto slicno. Imam dobro razvijenu muskulaturu, cesto pijem vitamine. Mislim da je ovo dosta. A kljucno pitanje je: da li bih mogao da doguram do 180?
Hvala unapred..:)
Maxa1693
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 25, 2012 9:14 pm

Re: Visina :'(

Post od Maxa1693 »

Pozdrav,s' obzirom da imas 16 godina i jos rastes,mozes dogurati do 180cm,nastavi da vezbas,to ne utice lose samo ti pomaze,nastavi da treniras,i da igras basket.Ishrana ti je dobra,samo nemoj da preterujes sa mlekom,ono jeste zdravo ali u odredjenim kolicinama.U svemu tome san je isto bitan,da bi se telo odmaralo i razvijalo potrebno je da se odmara.Nemoj nikad na uzimas hormone za rast,jos ces ti rasti,samo polako.Zelim ti sve najbolje :)
urosbuki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 24, 2012 1:33 pm

Post od urosbuki »

Hvala ti, ovo mi mnogo znaci. :))
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

ma sta te briga bre---lakse je u zivotu onim nizim nego visokim----samo kad vidim kako se u autobusu namestaju oni visoki bas sam srecan sto sam visok 175 sasvim dostttaaaa
Whit3Wolf
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 10:09 am

Post od Whit3Wolf »

Vasa je u pravu za ovo....
Ja idem u teretanu od 15. godine, sad imam 19... Niti se od teretane ostaje mali, niti se od košarke rasti.. To su samo priče ljudi koji nisu upućeni u to...
Jedi dosta, treniraj pametno, odmaraj dovoljno!- A.Schwarzenegger ;)
Odgovori