Virus zapadnog Nila

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
spiderman22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 14, 2012 3:14 pm

Virus zapadnog Nila

Post od spiderman22 »

Pre 2 dana, krenuli su simptomi nekog virusa, veoma jaki bolovi u misicima ruku/nogu, kao i glavobolja, I pojacano znojenje, iako je termometar izmerio samo 36.4.

Juce, bolovi malo manji, temperatura oko 37, ali javio se proliv po prvi put, dok su bolovi u misicima i glavobolja prestali. Resih da posetim lekara, koji je rekao da je verovatno u pitanju neki virus i prepisao Linex za proliv, i Paracetamol za bolove/temperaturu.

Danas sam se probudio i dok sam oblacio majicu osetih nesto na stomaku, izgleda kao akna i ima mali bol na dodir, kad sam podigao majicu pronasao sam jos 2 slicne "bubuljice" koje su mnogo manje, na 2 razlicita mesta.

Ne mogu da izbacim iz glave sumnju da je ovo virus zapadnog Nila, procitao sam nekoliko sajtova gde se navode simptomi kao sto su: glavobolja, bolovi u misicima, visoka temperatura, osip... Dok su neki ozbiljniji veoma visoka temperatura, poremecaj vida, mucanje...

Koliko moji simptomi ukazuju na ovaj virus? I kada je potrebno da odem opet do doma zdravlja i objasnim nekom na sumnjam na ovaj virus?
Odgovori