Virus??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
n4ameless
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 22, 2006 5:44 pm

Virus??

Post od n4ameless »

Ovako simptomi su: Prvo osecate veliki zamor, malaksalost, onda krene povracanje, proliv, visoka temperatura preko 39... i sve to tako traje do 2 dana... ovo je zadesilo prekljuce mog brata njemu je sad bolje, danas je uhvatilo mene, cala, dedu, jednog drugara sve koji su bili u kontaktu sa burazerom...Doktori su burazeru rekli da je moguce trovanje hranom ili necim medjutim to je izgleda neki virus koji se veoma lako prenosi...
Hteo sam da pitam ako je neko upucen i zna malo vise o ovom da mi kaze ocemu se radi??
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Lici na neki virus. Nasi bi ljudi rekli "Stomacni grip" :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
osoba xx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 8:04 pm

Post od osoba xx »

Da ne otvaram novu temu,i ja imam te simptome ali bez povracanja,proliv sam imala ali samo 2 puta.Medjutim imam jake bolove u predelu pupka,ne konstantno,vise kao neko zavijanje,i imam gasove jako neprijatnig mirisa.Je l smem da pijem neki probiotik?
tartufa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tartufa »

...jedino to i smeš na svoju ruku...
osoba xx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 8:04 pm

Post od osoba xx »

Koliko traje ovaj virus??!!Temperatura i proliv su prosli,ali i dalje imam grceve povremeno me boli i na dodir.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Sve ove simptome sam imala kada sam "zakacila" salmonelu!!! Osim infuzije mi nista nisu davali. A isto je i kada je u pitanju "stomacni grip" sto rece dr Ivica.

@ n4ameless, da niste svi jeli istu hranu sa jajima, ili neke kupovne kolace, torte.....??!
n4ameless
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 22, 2006 5:44 pm

Post od n4ameless »

U pitanju bio taj stomacni grip ja mislim. Neverujem nismo zakacili nesto sa pokvarenim jajima nemoguce... Nisam imao nikakve bolove u predelu pupka, samo navedeni simptomi, kada sam bio na pregledu doktor je prveravao dal imam bolove al jok... Kako bilo proslo me je za 2 dana cim sam krenuo da pijem antibiotik... Lekar mi je prepisao Linex, neke elekrolite za nadoknadu tecnosti i antibiotik sinacilin...
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Antibiotik??? Zbog čega ako je bio stomačni virus?

Znači ako ti je doktor samo zbog stomačnog virusa prepisao sinacilin koji kao i drugi antibiotici nema apsolutno nikakvo dejstvo na viruse vec na bakterije, treba ga automatski ražalovati u medicinsku sestru!

Alergična sam na te kvazi doktore koje dele antibiotike kao da su bombone.......evo da ti opišem kakav je efekat imala ta tvoja terapija:
Uzimao si Linex koji sadrži probiotike tj. korisne bakterije koje su inače deo normalne crevne flore i to je ok. A onda si pio Sinacilin koji ne da nema dejstvo na virus nego je poubijao i te bakterije iz Linexa koje su trebale da ti pomognu.
Suma sumarum : organizam ti se sam izborio sa virusom!
Pozzzzzzzzz.
Hristina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 14, 2005 12:19 am

Post od Hristina »

Uh, preziveh i ja nekako ovaj virus, valjda. Prvo muka, malaksalost, pa grozni grcevi, proliv...
Uzela sam odmah Linex, i povremeno Baralgetas za uzasne grceve
Odgovori