Vilica se koči
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 16, 2008 1:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
progoran napisao:sta bre napadate ovu IVU devojka je ok
pa da bi na taj nacin pokazali i dokazali koliko su zapravo oni ok

p.s covece, ukocice mi se vilica

samo pozitivno!!!
Kocenje vilice
Molim za informaciju u vezi kocenja vilice, tacnije radi se o mojoj majci, (51god). Svake veceri koci joj se vilica, i bez bromazepana od 6mg ne prolazi.Ima probleme sa vratnim prsljanovima (spondiloza) i kicmom generalno.Ne znam da li to ima veze sa tim?Bila je danas kod nervnog lekara (neurolog ili kako se vec kaze) i dobila terapiju, s tim da joj doktorka nije rekla o cemu se radi.Samo da se posle terapije javi na kontrolu.Moze mi neko reci o cemu je rec.Unapred hvala
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 16, 2012 11:53 am
Re: Vilica se koči
Dragi dobri ljudi,
i ja imam problem sa vilicom. Vec neko vreme se budim sa 'pomerenom' vilicom i u pocetku nije bio problem vratiti je na mesti. Kada 'krcnem' na dole ili malo sacekam ona se vrati, ali vremenom je postalo ucestalo i intenzivnije. Sada je skoro svakodnevni problem a i teze se vraca na mesto. Sve ovo traje oko godinu dana, vrvtn i vise otkad je pocelo, ali nisam prodavala znacaj jer sam cula da se i drugima desava. Medjutim jutros se probudih sa pomerenom vilicom udesno, i ne mogu da je vratim, koci mi se kad pokusam da otvorim usta do kraja, i ne mogu da zvacem normalno. Proslo je vec par sati i ne mogu da je vratim, zaista mi predstavlja problem i pocinje da me brine. Da li mozda znate sta bi moglo biti i kome da se obratim? Ako su moje godine relevantne, imam 20. Hvala unapred i pozdrav
i ja imam problem sa vilicom. Vec neko vreme se budim sa 'pomerenom' vilicom i u pocetku nije bio problem vratiti je na mesti. Kada 'krcnem' na dole ili malo sacekam ona se vrati, ali vremenom je postalo ucestalo i intenzivnije. Sada je skoro svakodnevni problem a i teze se vraca na mesto. Sve ovo traje oko godinu dana, vrvtn i vise otkad je pocelo, ali nisam prodavala znacaj jer sam cula da se i drugima desava. Medjutim jutros se probudih sa pomerenom vilicom udesno, i ne mogu da je vratim, koci mi se kad pokusam da otvorim usta do kraja, i ne mogu da zvacem normalno. Proslo je vec par sati i ne mogu da je vratim, zaista mi predstavlja problem i pocinje da me brine. Da li mozda znate sta bi moglo biti i kome da se obratim? Ako su moje godine relevantne, imam 20. Hvala unapred i pozdrav

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Obratite se maksilofacijalnom hirurgu. Ako se u Beogradu idite u Ulicu doktora Subotica, Klinika za maksilofacijalnu hirurgiju Stomatoloskog fakulteta.ProblemHere napisao:Dragi dobri ljudi,
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
specijalista maksilofacijalne hirurgije
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 09, 2015 9:08 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Ja imam problem sa vilicom ne mogu da govorim kako treba i boli me vilica,bio sam na neurologiji i kod maksiofacijalnog hirurga snimao vilicu i glavu kazu da je sve uredu na snimcima