Pre nedelju dana sam nazebao i tokom noci imao jaku groznicu koja je trajala 3 sata dok nisam popio Ibuprofen, nakon cega sam se preznojio, ali BEZ temperature (merio 2 puta)...od sutradan me je steglo grlo, nos, malaksalost, itd. Do pre nekoliko dana sam iskasljavao zuto i pio uglavnom Aspirin+C. Poslednjih nekoliko dana su me malo pluca stegla i tu i tamo me je blago probadalo...kupio sam Altiprim sirup, ali mi se cini da mi od njega pocne golicanje u grudima cim legnem i tera me na kasalj (to mi se desilo 2 puta u poslednja 3 dana, i trajalo je po pola sata). Veceras sam odlucio da odem kod svoje lekarke, ona mi je poslusala pluca, uradio sam analizu krvi i urina i nista nije nasla...ALI mi je za SVAKI slucaj prepisala Amoksicilin jer mi je kao grlo crveno, iako me ne boli (a takvo mi je UVEK). E sad posto NIKAKO ne volim antibiotike da pijem anitbiotike jer mi spustaju ionako slab imunitet, pitanje je sta raditi, da li ih piti ili se leciti drugacije?
Hvala veliko!
U vezi pluca i antibiotika...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: U vezi pluca i antibiotika...
Da dodam samo, ono sto trenutno imam od simptoma je blago probadanje i stezanje u plucima sa iskaljavanjem, i preznojavanje koje se javi s vremena na vreme.