U vezi pluca i antibiotika...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
zmiki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 9:54 pm

U vezi pluca i antibiotika...

Post od zmiki »

Pre nedelju dana sam nazebao i tokom noci imao jaku groznicu koja je trajala 3 sata dok nisam popio Ibuprofen, nakon cega sam se preznojio, ali BEZ temperature (merio 2 puta)...od sutradan me je steglo grlo, nos, malaksalost, itd. Do pre nekoliko dana sam iskasljavao zuto i pio uglavnom Aspirin+C. Poslednjih nekoliko dana su me malo pluca stegla i tu i tamo me je blago probadalo...kupio sam Altiprim sirup, ali mi se cini da mi od njega pocne golicanje u grudima cim legnem i tera me na kasalj (to mi se desilo 2 puta u poslednja 3 dana, i trajalo je po pola sata). Veceras sam odlucio da odem kod svoje lekarke, ona mi je poslusala pluca, uradio sam analizu krvi i urina i nista nije nasla...ALI mi je za SVAKI slucaj prepisala Amoksicilin jer mi je kao grlo crveno, iako me ne boli (a takvo mi je UVEK). E sad posto NIKAKO ne volim antibiotike da pijem anitbiotike jer mi spustaju ionako slab imunitet, pitanje je sta raditi, da li ih piti ili se leciti drugacije?

Hvala veliko!
zmiki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 9:54 pm

Re: U vezi pluca i antibiotika...

Post od zmiki »

Da dodam samo, ono sto trenutno imam od simptoma je blago probadanje i stezanje u plucima sa iskaljavanjem, i preznojavanje koje se javi s vremena na vreme.
Odgovori