Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
ako nisam pogodio tacan deo foruma onda sorry
1.gde mogu da uradim test za hiv u beogradu?
2.odakle se krv vadi prst ili vena? (nevolim iz vene zato:oops:)
3.koliko kosta taj test?
4.koliko dugo treba da se ceka za rezultat?
5.jer mi je potrebna knizica itd?jer nebih hteo da budem upisan u knigu blabla i da kazu "dule savic"je radio test kapirate
nokijaija napisao:ako nisam pogodio tacan deo foruma onda sorry
1.gde mogu da uradim test za hiv u beogradu?
2.odakle se krv vadi prst ili vena? (nevolim iz vene zato:oops:)
3.koliko kosta taj test?
4.koliko dugo treba da se ceka za rezultat?
5.jer mi je potrebna knizica itd?jer nebih hteo da budem upisan u knigu blabla i da kazu "dule savic"je radio test kapirate
1. Jazass,Studentska poliklinika, Krunska ulica (ex Proleterskih brigada) ne znam tacno br, ali je na uglu sa Ulicom Brace Nedica!!
2. Iz vene (na tvoju zalost)
3. Besplatan je
4. Ako ti izvade krv do 10.00 dobijes rezultat istog dana posle 14.00, a ako ti izvade krv posle 10.00 dobijes rezultat sledeceg dana
5. Ako zelis, potpuno je anonimno, ne treba ti nista od dokumentacije (mozes da budes i "Dule Savic" )
nokijaija napisao: hvala....extra sem onog iz vene
Slazem se, ali nije strasno, ne vade mnogo krvi i brzo bude gotovo, a maximalno su ok, mozes i da odsedis tamo nakon vadjenja-niko te ne tera da ides odmah!! Dobices uput tu gde sam ti rekla, a onda sa tim uputom ides u Ulicu Prote Mateje na uglu sa Njegosevom i tu vade krv!! Po rezultat ides opet u Jazass!!
ma sve je to cool...ali nevolim igle radije bih iseko ruku pa neka cede koliko oce mesto da me tu bodu sa necim sto nije ni vidljivo. igle = komarci mi doju isto....bas su KUR_E
ali staje tu je....kad se mora mora