Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Alo,kakve su ovo rečenice!!!"NemaOdMeneNista",pa"nalazim se svuda gde mogu da se povredim"?!?Imaš 14 godina a želiš da prestaneš da rasteš?!?Drugi mole da budu visoki,a ti nećeš!Zašto?
Od tri kila se nista nece desiti... Niti ces prestati da rastes, niti ces ojacati... Rast se ne zaustavlja dizanjem tegova, vec hormonskom terapijom! Obrati se lekaru, on ce pratiti tvoje stanje i proceniti da li i kada intervenisati...
NemaOdMeneNista,
vec neko vreme posmatram tvoja pitanja ovde na forumu i kapiram da su to sve strasne nebuloze.Ja bih ti preporucila da malo preispitas sebe i da nadjes neku zanimaciju a ne da lupas gluposti po forumu!
Treniraj neki sport,nadji devojku...Bilo sta,jer mislim da ti ovde samo zafrkavas ove ljude dobre volje.
Dower napisao:A ne ovo je zaista paradox, meni je vrlo istaknuti ortoped rekao da se bildovanjem misica zatezu misici i da ne daju kostima da rastu. Jer to tacno?
Delimicno je tacno eto mene su sabili ja imam samo 162cm jer sam se rano poceo baviti bodybuildingom.
sta fali rastu?
nego ja vec 2 meseca radim vezbe i primetila sam da kad napravim malu pauzu, pocne da me probada nesto sa leve strane grudnog kosa o cemu se radi?