vertigo

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
bangobre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 11:11 am

vertigo

Post od bangobre »

dobar dan ,javljao sam vam se ranije sa simptomima nesigurnog hoda koji traje par meseci unazad kao i diskretnog zujanja u glavi simetricno...ponekad mi jako zazuji kad sam duze u istom polozaju....laboratorija je uredu a orl kolorimetrja pokazuje blagu hipotoniju levog labirinta....konacno sam uradio i neuroloski pregled i nalaz je romberg blago poziivan a prst-nos mala asimatrija....preporuka nmr neurokranijuma...pitamje je da li se ovo radi sa kontrastom i da li ovakvo stanje moze ukazivati na tumor sobzirom da mi je moj lekar opste prakse jutros uplasio rekavsi da je ili tu ili ms zbog cega sam jako uznemiren i uplasen....moze li biti nesto od ovog sobzirom na diskretne simptome i duzi perod trajanja....molim vas dai odgovorite ...javicu se kad stignu rezultati...hvala vam puno
micaaaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

123

Post od micaaaa »

Ne mora da se radi sa kntrastom ,ali bi bilo mnogo bolje da se radi sa kontrastom uz NMR angiografiju...
Naravno da nije sigurno da je u pitanju jedna od ove dve dijagnoze...
Javite sta je nadjeno!
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

mnogo dijagnoza dolazi u obzir - uradite preporuceni pregled, nema svrhe unapred pogadjati. takodje, veliki broj benignih stanja dolazi u obzir
Odgovori