Verovatno alopecija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Korisnikov avatar
Kix
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 03, 2008 11:29 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Verovatno alopecija

Post od Kix »

Sinoc su mojoj supruzu bukvalno odjednom otpali 2 pramena kose... ocajna je kao i svi mi neznamo sta da radimo, verovatno se radi o alopeciji. Imala je stresne situacije par nedelja pa sam zakljucio da je verovatno to, dermatologa nemamo u gradu dolazi jednom mesecno pa cemo morati da se obratimo nekom privatno... ili na wma. Mozda vi imate neki predlog?? dok ne dodjemo do njega sta odmah uraditi??? vidim puno saveta .. mozda neko zna neki oproban prirodni recept ali provereni. Zeleo bih da joj pomognem dok se ne vratim za inostransvo u koliko je moguce, Molim vas Hitnooo, ocajni smo.... :(
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Verovatno alopecija

Post od drbgd »

nema nekog saveta - dobice terapiju od dermatologa, koliko moze neka smanji stres
Korisnikov avatar
Kix
Novi član
Novi član

Post od Kix »

hvala... neznate nekog dobrog strucnjaka za takvo nesto?? Mi svakako moramo hitno da reagujemo i da pronadjemo privatnog Dr. specijalistu jer dok se nabavi uput dok se dobije termin sve moze da bude kasno... Tesko je smanjiti stres ako vam se tako nesto odjednom desi a u sustini neznate sta je i kako da reagujete.
Korisnikov avatar
Kix
Novi član
Novi član

Post od Kix »

Bili smo na vma na pregled kod dermatologa. Konstatovana je alopecija 99,9%. dobila je terapiju (minoksidil) i nadu da ce se kosa vratiti kao i sto je bila samo bez stresa. Videcemo dalje
Odgovori