verenicki poljubac??MOLIM ZA HITNU POMOC
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
verenicki poljubac??MOLIM ZA HITNU POMOC
zanima me sve o toj bolesti!ako moze neko da mi kaze,ili da mi poshljae sajt na kome mogu da prochitam!hvala
stvarno pojma nemam,doktorka mi je rekla da sam to zapatio poljupcem,da je to jedan od onih estarbarr virusa...nemam pojma kako se zove.rekla mi je da je to neshto slichno kao mononukleoza,samo malo manje opasno,chitao sam o mononukleozi,i imam neke simtome mononuk.ali ne sve,recimo ne boli me grlo!a doktorka mi je rekla da se ova moja bolest zove verenicki poljubac,i da potrazim na internetu shta me zanima,ali ja nishta ne mogu da nadjem,pa sam s toga potrazio pomoc!ako znate...kazite
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A ovo je blago rečeno užas!mi je rekla da se ova moja bolest zove verenicki poljubac,i da potrazim na internetu shta me zanima
PA kako može jedan zdravstveni radnik da vas uputi da se lečite internetom ?????
Strašno ,ili promente lekara ,jer ovo još nigde nisam čula !
Prvo ti virusi nisu kijavica pa da se tako olako ponašanja sa vama ,to kako ih je ona oslovila ( možda se tako i zovu ,evo ima još lekara koji se ovde javljaju pa možda ja nisam upućena ...) mislim da je suviše neodgovorna i neozbiljna !
Moj savet je da nađete novog doktora koji neće zbijati šale i slati vas da ''lek'' potražite na internetu !
Pozdrav i sve najbolje!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U pitanju je bolest ljubljenja ili bolest poljubca a ne verenichki
Potrazi pod infektivna mononukleoza!
Miruj, pij dosta technosti i chekaj 10tak dana i sve ce biti ok!
I edukuj se malo kad vec imash internet!

Potrazi pod infektivna mononukleoza!
Miruj, pij dosta technosti i chekaj 10tak dana i sve ce biti ok!
I edukuj se malo kad vec imash internet!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.