VENDOKSIN KAPI ČEMU SLUŽE NAJBOLJE?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Ranko73
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 17, 2008 8:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

VENDOKSIN KAPI ČEMU SLUŽE NAJBOLJE?

Post od Ranko73 »

INERESUJEME GDJE MOGU KUPITI VENDOKSIN KAPI ZA MOJU MAMU, JER JOJ STVARNO TREBAJU.ŽIVIM U ISTOČNOM SARAJEVU TKO ZNA NEKA MI JAVI.MOLIM VAS.
smalijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 8:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

kapi

Post od smalijana »

Zdravo Ranko,
ja sam prosle nedelje otkrila te kapi,...imam kuci telefon i adresu*poslacu ti na p.p. veceras sada sam na poslu*kupuju se ovde u BG, ali ti ih kontaktiraj...mozes li mi nesto reci o njima,mene zanimaju iskljucivo kao lek za mamine vene....pozdrav
MrPh_Ana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 2:34 am

Post od MrPh_Ana »

Ako trazite venoterapeutik, imate dosta preparata na bazi bioflavonoida - flavonskih glikozida, procijanodola, hesperidina, diosmina itd, proizvedenih od neuporedivo renomiranijih proizvodjaca nego sto je taj koji navodite. Neki od njih, poput Detralexa, Phlebodie i sl. su i registrovani kao lekovi, sto znaci da su morali da prodju mnogo strozu proveru kvaliteta nego kad se radi o pomocnim lekovitim sredstvima koja su registrovana samo na vrlo sarolikom trzistu nase zemlje.

Ne nasedajte na agresivan marketing (koji povlaci i previsoku cenu kostanja preparata, pogotovu s obzirom na sve prethodne okolnosti koje sam vam navela) a takodje ne ocekujte cudo ni od jednog od njih pojedinacno. Trebalo bi i nositi elasticne carape i primenjivati fizikalnu terapiju, a prvenstveno promeniti nezdravu ishranu i zivotne navike.
Takodje obratite paznju na kontraindikacije, pogotovu ako pacijent upotrebaljava antikoagulanse (varfarin ili acenokumarol) ili inhibitore agregacije trombocita (100mg acetilsalicilne kiseline dnevno, tiklopidin ili klopidogrel).
slobodan88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 29, 2009 9:34 pm

Post od slobodan88 »

ima li jos neko iskustva sa vendoksin kapima,ili preporuka za neki drugi preparat za bol u venama (prosirene)
hvala
Alternativa Medica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 24, 2015 1:38 pm

Re: VENDOKSIN KAPI ČEMU SLUŽE NAJBOLJE?

Post od Alternativa Medica »

Poštovani posetioci foruma,

Vendoksin kapi su namenjene održavanju fiziološkog protoka krvi kroz venske sudove donjih ekstremiteta i unapređenju zdravlja venskih sudova i kapilara.
Detaljnije informacije možete dobiti na našem sajtu http://amedica.rs/en/

ALTERNATIVA MEDICA
Odgovori