Veliki problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Veliki problem
Imam neki deformitet ramena, desno je malo spustenije od levog, da li ga je povukla kicma, sta li je ja ne znam, i sad to ne bi bio problem ali ja treniram, i sada mi se leva strana brze razvija od desne, i to sve vise dolazi do izrazaja, izgledacu odvratno pa me zanima da li nesto moze da se uradi u 21 godini?
Re: Veliki problem
Да ли на левом рамену носиш или си носио торбу?
Slabo sam je nosio inace haha : )
I video sam da to imam od malena.. Bas kad sam mali bio, video sam sad na slikama..
I video sam da to imam od malena.. Bas kad sam mali bio, video sam sad na slikama..

Ако то имаш од малена онда се питам где су биле очи лекарима код којих си годинама одлазио.
Ако наставиш са јачањем мишића, деформитет ће бити све израженији и све теже ћеш моћи да га решиш. Нема ти друге него да идеш код лекара па на физикалне вежбе.
Nije se to toliko ni videlo dok sad nisam poceo da vezbam i da napredujem u tom smislu, sada je to izrazeno, ranije dok sam bio mrsav i nije se bas toliko videlo, a i nasi lekari su inace strucni..
Nasao sam na netu jednog fizioterapeuta, kao imaju neku masinu kojom to ispravljaju, evo ti link, pa pogledaj:
http://www. s k o l i o z a.rs/
samo spoji to
Nasao sam na netu jednog fizioterapeuta, kao imaju neku masinu kojom to ispravljaju, evo ti link, pa pogledaj:
http://www. s k o l i o z a.rs/
samo spoji to
То се користи ваљда само код великих деформитета. Није ти кичма баш у таквом стању, а?
Онда одмах прекини билдовање јер ћеш забетонирати то своје криво стање и правац до лекара.
Онда одмах прекини билдовање јер ћеш забетонирати то своје криво стање и правац до лекара.
Ali kod kog lekara? Opste prakse? Gde?
Ваљда прво код општег, па са упутом код ортопеда. Можеш и код тог лика на Сколиоза.Рс да се распиташ о својој ситуацији. А где код лекара, то је већ питање са тешким одговором.