Velike bradavice na grudima-muskarci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

mile90
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2007 9:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mile90 »

1500eura? Svaka tebi cast, ali ja da dajem tolike pare... Sto je previse previse je...
Hvala ti puno, pomogao si mi mnogo, ako to vec odradim, javicu rezzultate.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Sto se tice cene jeste skupo ali to je operacija u totalnoj anesteziji sa boravkom u bolnici tako da nazalost i ne moze mnogo jeftinije...
Prvo idi kod endokrinologa da te pregleda i da uradis prolaktin (hormon, krvna analiza) jer hirurzi nece da rade ako ne vide prolaktin (tako su bar meni rekli). Onda se raspitaj koji je hiriug to radio i porazgovaraj sa njim, vidi da li znas nekog ko ti moze biti veza... Poenta je da nedjes nekog hirurga (govorim za drzavne ustanove) koji ce imati volje da se potrudi i da to pedantno uradi, naravno bilo bi lepo da je to vec radio.
Jos jedan savet. Pozuri da to uradis ove godine (jer sledece punis 18god) dok si jos maloletan pa da to uradis u nekoj decjoj ustanovi jer mislim da u ostalim niko nece ni da pristane da se bavi time. Ja sam bio skoro punoletan pa je bilo pitanje da li bi me primili u Tirsovu...
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 11:58 pm
Kontakt:

Post od vuksa »

idi nadji negde gde mere koliko kog hormona ima...mislim da je cena 500-800 dinara po hotmonu
plasim_se
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 21, 2007 12:23 am

Post od plasim_se »

Mozda je pitanje malo bezveze, ali ajd da pokusam :) Jel mogu da se bradavice nekako tretiraju, tako da stalno budu skupljene? Ti mali misici ispod da se nekako zgrce i da vise ne pustaju? :)
Pri tom mislim na neka prakticna resenja, ne nesto tipa: "Nosi stalno dve kockice leda na bradavicama..." :)
vuksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Maj 09, 2007 11:58 pm
Kontakt:

Post od vuksa »

misici ispod bradavice mogu da se zgrce....ali bradavica nije misicno tkivo tako da mislim da ne moze to...imaju operacije po privatnim klinikama ali je papreno skupo...korekcija bradavica je negde oko 1500evra :evil: :evil: :evil:
ToxicBite
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 14, 2017 2:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Mile

Post od ToxicBite »

Jel ti telo oblika Takozvanog trougla
?
Odgovori