...
Evo korisna opcija ''trazi'' nije mi dala nikakav rezlutat za pretragu po ovoj kljucnoj reci vazektomije pa mislim da nije z'goreg da se otvori nova tema.
Interesuje me gde kod nas moze da se uradi vazektomija ( sterilisanje muskog polnog organa ili mozda bolje reci podvezivanje ) i pod kojim uslovim. Koliko to u proseku kosta !?
U svetu dosta popularno i zastupljeno mislim da ova metoda kod nas ne nailazi ni nakakav odziv pre svega zbog dubokih moralnih tradicionalnih normi .
Hvala.
...
Vazektomija !? Gde!?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 23, 2004 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vazektomija
Iz kog si grada?
Ako si iz Beograda, raspitaj se na urologiji Gradske bolnice (KBC Zvezdara, ulica Dimitrija Tucovica 161). Njihova ambulanta je u zgradi Hirurgije (prizemlje), svakog dana. Pregledi se zakazuju. Potreban je uput da ne bi platio pregled.
Nadam se da je dovoljno za pocetak...
Ako si iz Beograda, raspitaj se na urologiji Gradske bolnice (KBC Zvezdara, ulica Dimitrija Tucovica 161). Njihova ambulanta je u zgradi Hirurgije (prizemlje), svakog dana. Pregledi se zakazuju. Potreban je uput da ne bi platio pregled.
Nadam se da je dovoljno za pocetak...
ok,
hvala konacno na bilo kakvim informacijama...
nisam iz BG...da jesam verovatno ne bi bilo na forumu ovakvog pitanja...
za pocetak verovatno jeste dovoljno i ovoliko samo ne znam zasto bi to islo sa pregledima...mene je interesovala neka privatan ordinacija koja bi mozda mogla da nudi ovakvu uslugu...ali nema veze...
thanks
nisam iz BG...da jesam verovatno ne bi bilo na forumu ovakvog pitanja...

za pocetak verovatno jeste dovoljno i ovoliko samo ne znam zasto bi to islo sa pregledima...mene je interesovala neka privatan ordinacija koja bi mozda mogla da nudi ovakvu uslugu...ali nema veze...
thanks
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 23, 2004 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ima i priv. ordinacija u kojoj moze da se obavi intervencija, ali je i ona u Beogradutunks napisao:ok,
nisam iz BG...da jesam verovatno ne bi bilo na forumu ovakvog pitanja...![]()
thanks

A pregled je obavezan kao i laboratorijske analize zbog anestezije (izmedju ostalog)...
Pozdrav!
P.S.
[Ako ima jos pitanja moze na pp ili mail]
uuu
Ispalo je da sam se neotrebno uzjuravao
kada je u pitanju ovakava stvar. Posto sam nasao ih ha ha mesta gde se to moze uraditi...skorosvaka privatna klinika ima to u ponudi...to nisam ocekivao kao sto nisam ni ocekivao da ce cene biti tako glomazne ali ok. To je manje relevantna stvar. Obo sto su svi istakli jeste da je kod nas to zabranjeno i da se mora izvoditi sudski nalog za tako nesto , sa potrebnim potpisima , sto mi je bilo zesce smesno .
Ovo je takodje diskutabilno ! ako imate neki komentar mislim slobodno ga iznesite....tema je presiroka...
Konkretno ja mislim da je bolje da se ugledamo na onaj bolji deo planete gde je to dozvoljeno i da se ne opterecujemo predrasudama ....
Ispalo je da sam se neotrebno uzjuravao

Ovo je takodje diskutabilno ! ako imate neki komentar mislim slobodno ga iznesite....tema je presiroka...
Konkretno ja mislim da je bolje da se ugledamo na onaj bolji deo planete gde je to dozvoljeno i da se ne opterecujemo predrasudama ....