VASE MISLJENJE.....
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 31, 2006 11:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
VASE MISLJENJE.....
Imam jak bol u samo desnom delu karlice
posle 1 brufena je prestao al me zanima dali je neko imao takav bol i zbog cega moze da bude taj sintom ??? Hvala

Sa verom u BOga ka uspehu...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Slazem se, zato sam i pitala za dan ciklusa,jer znam da je meni katastrofa, par puta sam mislila da imam napad "slepca" dok nisam provalila sta je, jer su stvarno jaki bolovi, ne znam da li mi je gore kada sedim ili kada stojim, traje 24 sata i prodje, ali tada imam i onaj providan staklasti sekret, karakteristican za ovulaciju.
Pozdrav
Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Ja sam ti ovog meseca licni primer za O 25. dana,jer mi je obicno 13.-14. kada dobijem na 28 dana. Sada mi kasni,evo vec 6 dana, ali sam znala da hoce, jer sam taj bol imala umesto 14. dana, 25. Nekada moze da se desi i da imas dve ovulacije mesecno, kao i da nemas ni jednu. To su ti hormoni...
Prati to od sada, jer se meni to pojavilo prvi put sa mojih 23 godine, i od tada je tako, sto ne znaci da ce biti uvek... Tako ti je to sa hormonima, kako se sve menja, tako se menja i njihov rad...
Prati to od sada, jer se meni to pojavilo prvi put sa mojih 23 godine, i od tada je tako, sto ne znaci da ce biti uvek... Tako ti je to sa hormonima, kako se sve menja, tako se menja i njihov rad...