Probudio sam se sa boli u predjelu, hm ne znam sada kako da objasnim, dole skroz na kraju ledja, a na pocetku zadnjice! Pojavilo se kao neko zadebljanje ispod koze i boli. bol je povrsinski. Mislio sam da je kicma, ali nije. ... bol nije vezan za pokrete kicme vec iskljucivo dodira na to zadebljanje, kao da je neka upala tkiva tik ispod koze. Nema vidljve promjene na kozi, crvenila ili slicno.
Mislim da sam prouzrokovao ovo sjedenjem na tvrdoj i neugodnoj podlozi u trajanju od 10ak sati ... ne znam kako sam samo istrpio, bilo mi je neugodno, ali eto, kada sam se probudio tek sam osjetio bol.
Dakle, zadebljanje na vrhu straznjice, na pocetku (ili kraju, zavisi s koje strane gledas) kicme u predjelu trtice .... povrsinski bol ..
Uzrokovano sjedenjem... cini mi se ... zadnjica
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 2:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Verovatno urasla dlaka, cest problem na tom delu ledja kod onih koji dugo sede. Neophodno je da se javite na pregled, lekaru opste prakse da pogleda i po potrebi da uput za hirurga, koji ce to pogledati i po potrebi u lokalnoj anesteziji otvoriti da izadje gnoj, ocistiti i previti. Mozda ce VAm trebati nekoliko nedelja da promena zaceli, nemojte cekati da s esituacija ne bi dalje komplikovala
Ako je urasla dlaka,morate mesecima to mesto depilirati posle i dezinfikovati stalno, da Vam se sve to ponovo ne bi upalilo.Nekad se desi da operacija mora da se ponovi ili da se radi revizija rane,ukoliko pacijent nije disciplinovan u higijeni.U savkom slucaju ovo nije nista toliko opasno i intervencija se zavrsava ambulantno.
Srdacan pozdrav!

Srdacan pozdrav!

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
-
- Stalni član
Navodno je dlaka ... dobiuo sam antibiotik i protiv bolova .. operacija je za 7 dana, po potrebi i prije ....
anestezija je lokalna + jos neka anestezija koja vas drzi u "polu snu" zaboravio sam kako se zove.
Navodno je tehnika ovakvih zahvata pod samo lokalnom anestezijom zastarila (zbog mogucih velikih bolova) i radi se samo u drzavnim ustanovama.
anestezija je lokalna + jos neka anestezija koja vas drzi u "polu snu" zaboravio sam kako se zove.
Navodno je tehnika ovakvih zahvata pod samo lokalnom anestezijom zastarila (zbog mogucih velikih bolova) i radi se samo u drzavnim ustanovama.
-
- Stalni član