Pozdrav svima. Nadam se da ne otvaram duplu temu, s obzirom da sam pokušao da nađem odgovor na ovo pitanje.
Zanima me koji je uzrok smrti kod pokojnika kome je telo modro, a stomak naduven? Pokojnik je dugo uzimao lekove za lečenje nekih psihičkih poremećaja.
Uzrok smrti
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Uzrok smrti
Generalno su ovo malo specifične stvari o kojima bi više znali patolozi ili spec sudske medicine, ali u svakom slučaju je ovo nedovoljno podataka, taj opis bi morao da se uklopi sa još nekim stvarima kao što su okolnosti i vreme smrti (taj opis je koliko star u odnosu na smrt) itd...
Dakle kao što sam rekao pokojnik je bio psihički bolesnik i pio lekove. Smrt se desila iza ponoći. Pokojnik je bio u 44. godini života. Nekoliko dana pre smrti bio je zdravstveno stabilan, koliko je to njegova bolest dozvoljavala, dakle nije davao znake lošeg psihičkog ili fizičkog stanja. Inače bio je pušač i imao je prekomernu težinu i nije bio dovoljno fizički aktivan.
Nekoliko sati nakon smrti telo je dobilo modru boju, a stomak je bio naduven. Da li to može da znači da je imao iznenadni smrtonosni srčani udar? Ako neko zna koji su uzroci ovakvog stanja tela nakon smrti molim neka napiše ovde. Unapred zahvalan.
Nekoliko sati nakon smrti telo je dobilo modru boju, a stomak je bio naduven. Da li to može da znači da je imao iznenadni smrtonosni srčani udar? Ako neko zna koji su uzroci ovakvog stanja tela nakon smrti molim neka napiše ovde. Unapred zahvalan.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Недувавање стомака после смрти је углавном нормална појава зависно од тога шта и када је особа последње јела. Бактерије раде и када човек умре и ослобађају се гасови. У екстремним случајевима чак може да дође до пуцања стомака. Обично долази до изласка гасова тамо где излазе и код живих људи.
Модра боја тела би могла да значи гушење, али нисам сигуран.
Модра боја тела би могла да значи гушење, али нисам сигуран.
Aha, hvala puno na odgovoru. Ako neko ima detaljnije objasnjenje bio bih zahvalan.