Uznemirenost u desnoj strani tijela.

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
fender3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 30, 2015 12:38 am

Uznemirenost u desnoj strani tijela.

Post od fender3 »

Pozdrav svima, novi sam na forumu.
Imam problem koji vec traje mjesec dana, prvo sam se hteo obratiti ovde, imam proble desna strana tijela tj ruka i desna noga su mi uznemirene, kako da objasnim.. kada sjedim ne mogu da sjedim mirno pocne me iritirati moram se pomjeriti uglavnom ne mogu da budem smiren jer me iritira dodje mi da odsjecem ruku :-? :cry: Imao sam do skoro problema sa ledjima, ukljestio mi se zivac da li moze biti neki od razloga, stvarno me izludjuje ovo vise :( ne mogu smireno da sjedim. Nadam se da neko zna sta moze biti i da nije strasno, ocekujem vas odgovor. Hvala!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Uznemirenost u desnoj strani tijela.

Post od aaaca »

Лако може да буде од кичме. Треба да одеш на намештање ако си имао укљештење и да редовно радиш вежбе разгибавања и истезања.

Могао би и да пробаш да пијеш већу количину Б1 и Б6 витамина. Минимална дневна доза је око 100mg сваког витамина. Да напоменем и то да треба да се пију у току дана а никако увече да те не би разбудили.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Verujem da nije strašno ali moraš više da radiš vežbe ali da ti stručnjak objasni tačno koje jer sam možeš napraviti još gore, smiri se i ne brini ako je to nešto u manjoj meri, pa koliko ljudi ima što stalno cupkaju, pa prolazno je to.
Ali ako si ti toliko nervozan da te i to nervira i stvara neke bolove i tegobe treba stvarno da se obratiš lekaru. Masaža i relaksirajući sport ili bar trčanje, brzo hodanje i što manje za kompjuterom bi svakako pomoglo.
srecno
fender3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 30, 2015 12:38 am

Post od fender3 »

Hvala svima, poslusat cu vase savjete i nadam se da ce biti sve ok.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Што се тиче витамина Б1 и Б6 тренутно пијем препарат Милгама који садржи баш по 100mg тих витамина, али не видим никакве ефекте нити промене. Јуче сам повећао на две таблете дневно, по 200mg, па ћу да видим.

Бојим се да је то још један од смећарских производа на нашем тржишту. Увозницима спортских додатака исхрани су забранили увоз јаких доза препарата разних витамина па између осталих и Б комплекса, тако да ето....
Odgovori