Uzimanje todoxina 2 tokom hemoterapije

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
ioannis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 21, 2010 12:58 pm

Uzimanje todoxina 2 tokom hemoterapije

Post od ioannis »

Moj otac je oboleo od plazmocitoma (malignog tumora), koji mu se pojavio na kicmi. Tumor je lokalizovan samo tu. Operisan je na Banjici, a trenutno dobija hemoterapiju.
U medjuvremenu smo culi za preparat Todoxin koji priprema dr Todor Jovanovic i koji on preporucuje kod lecenja kancerogenih oboljenja, kao i tokom hemoterapije i zracenja.
Interesuje me misljenje strucnjaka o paralelnom koriscenju hemoterapije i ovog preparata. Da li ima nekih nus pojava? Ne bih da uzimam preparat tek tako, na svoju ruku.
Takodje, molio bih sve sa slicnim iskustvima da ista podele sa mnom.

Hvala!
just_me
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 31, 2010 5:06 pm

Re: Uzimanje todoxina 2 tokom hemoterapije

Post od just_me »

Ne znam da li se moze uzimati Todoxin za vreme hemoterapije ali Vam toplo preporucujem da svom ocu kupite kapsule brusnice i kapsule djumbira (ako ne mozete pronaci kapsule djumbira, moze i prah). Moja sestra je prosla 6 ciklusa hemoterapije i rezultati su fantasticni, celo vreme je uzimala brusnicu i djumbir. Visegodisnja medicinska ispitivanja su potvrdila da brusnica i djumbir usestostrucuju ucinak hemoterapije. Osim toga, djumbir ce mu mnogo pomoci u slucaju osecaja muke. Vasem ocu zelim sto brzi oporavak.
Odgovori