Kada sam krenuo na posao danas osetio sam kako me stomak malo boli , tj samo onaj osecaj kada morate da izvrsite nuzdu #2.

I tako ja dodjem kuci na pauzu ( jer sam blizu posla ) obavim nuzdu i dobro sam se osecao.
E sad , kada sam izasao napolje i krenuo prema poslu a ima 10 minuta pesacenja , na jedno 200 metara od kuce osetio sam blagi bol u stomaku , kao da imate upalu misica na stomaku ,taj blagi bol poceo je da se shiri celim stomakom dok nisu poceli jaki bolovi i grcevi , toliko jaki da sam na pola puta stao i cucnuo da pokusam da se fokusiram na to da moram da stignem na posao. Dok sam stigao na posao bolovi su postali sve jaci i jaci i mislio sam da ako sednem da ce biti ok. Nasuprot tome , bolovi su postali josh jaci , toliko jaki da sam se skoncetrisao da dishem jer sam jako tesko disao u tom momentu.
Nije mi preostalo nista drugo nego da zovem taksi kuci.
Cim sam dosao legao sam u krevet i mislece da ce mi mozda lezanje pomoci.Ali dzabe.
Toliko su bili jaki bolovi da sam ja skoro vristao od bolova , sve teze i teze sam disao i imao sam uzasne grceve. Bol mogu da opisem kao da vas neko konstantno sutira u stomak i izbija vam vazduh.Usput sam poceo da se znojim nenormalno i cela ta agonija je trajala preko sat vremena.
Posle tih sat-sat i po mucenja poceo sam normalnije da disem i bolovi su polako nestajali.Nisam imao niti dijareju niti sam isao u wc odkako sam se vratio kuci, niti sam povracao.
Sta bi ovo moglo biti i kakve preporuke mi dajete ?
Hvala