Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
lily03 napisao:Imam uzasne vrtoglavice, a imam 16 godina, kad god naglo ustanem, pred ocima mi je crno (kao neke tackice, i to trako traje oko 30-ak sekundi) i pocne da mi se "vrti u glavi" po par minuta, dok dugo hodam, kad se iznerviram..Pocinje mnogo da mi smeta, znam da imam nizak krvni pritisak, ali sve sto mi je doktor ikad dao su vitamini.. Anemicna nisam, krvna slika mi je u redu, proveravala sam pre 20-ak dana, a moje vrtoglavice traju vec skoro godinu dana.. Sve cesce i cesce..
Molim Vas pomozite mi nekako, ako mozete.. Ne znam sta moze da bude, a jedva stojim na nogama..
Slavko_slavko napisao:eh ti nasi doktori, vitamini, antibiotici pa ako ti nije bolje-sta da se radi...mislim da bi to trebalo bolje da se ispita, mozda je nesto na nervnoj bazi, da se vide vratne vene i tako to, pregled u svakom slucaju, mozda da nadjes nekog lekara koji je malo drugaciji i koji se vise interesuje za pacijente?
Ne znam da li imamo sličan uzrok, ali mene ovo što si opisala podseća na moje stanje.Imam uzasne vrtoglavice, a imam 16 godina, kad god naglo ustanem, pred ocima mi je crno (kao neke tackice, i to trako traje oko 30-ak sekundi) i pocne da mi se "vrti u glavi" po par minuta, dok dugo hodam, kad se iznerviram..Pocinje mnogo da mi smeta, znam da imam nizak krvni pritisak, ali sve sto mi je doktor ikad dao su vitamini.. Anemicna nisam, krvna slika mi je u redu, proveravala sam pre 20-ak dana, a moje vrtoglavice traju vec skoro godinu dana.. Sve cesce i cesce..
Molim Vas pomozite mi nekako, ako mozete.. Ne znam sta moze da bude, a jedva stojim na nogama..