uzasna glavobolja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm
uzasna glavobolja
Molim Vas ako neko ima neki savjet sta da popijem protiv glavobolje od juce je imam i popila sam kombinovani prasak al nista inace imam menstruaciju 2 dana vec a ne smije aspirin jer imam gastritis ne znam dal pomaze sta analgin mada sam procitala da se on ne uzima tokom menstruacije. Inace boli me i kicma imam napetost u vratu i ramenima i onda je pocela i glava u tjemenu da me boli ne znam sta vise d radim poludicu ako sta ne popijem.MOlim za savjet!!!!
- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pa ako vas baš neizdrživo boli glava a imate problem sa želucem popijte numulid,njega mi je preporučio moj gastroent.ako baš moram , za bolove,a ozbiljno morate da preispitate te vaše hipertenzije,da obavite sve potrebne analize,i ako treba fizijatru da se javite pa i da snimite vratni deo kičme,čisto da znate na čemu ste.
Ipak je ,u većini slučajeva sve to posledica nerviranja,da ne kažem stresa,jer ko danas nije izložen istom,pa tako bi bilo preporučljivo da se obratite i psihologu, ako neke stvari ne možete sami da rešite
da,masaža je zakon,ako možete da je priuštite,samo se dobro raspitajte gde da idete na masažu...
pozzz
Ipak je ,u većini slučajeva sve to posledica nerviranja,da ne kažem stresa,jer ko danas nije izložen istom,pa tako bi bilo preporučljivo da se obratite i psihologu, ako neke stvari ne možete sami da rešite
da,masaža je zakon,ako možete da je priuštite,samo se dobro raspitajte gde da idete na masažu...
pozzz
-
- Stalni član
-
- Stalni član
isla sam internisti prosle god. i on kaze da je sve ok radila sam i pregled ocnog dna da se vidi imal kakvih promjena i nalaz je ok. a imam okostavanje vratnih prsljenova pa je to vjerovatno povezano sa ovom glavoboljom... a sto se tice masaza imam svoju maserku isla sam redovno ali mjesec dana nemam vremena da odem tako da sam prekinula. a vino sam mislila da opustim ovaj nagomilani stres 

- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Eee,pa to je drugo onda,može vince,mada ja preferiram pivce,i to tamno,jer me od vinca boli glava,obzirom da me i čaša "zagreje"aleksandram77 napisao:isla sam internisti prosle god. i on kaze da je sve ok radila sam i pregled ocnog dna da se vidi imal kakvih promjena i nalaz je ok. a imam okostavanje vratnih prsljenova pa je to vjerovatno povezano sa ovom glavoboljom... a sto se tice masaza imam svoju maserku isla sam redovno ali mjesec dana nemam vremena da odem tako da sam prekinula. a vino sam mislila da opustim ovaj nagomilani stres
Onda-živeli!!!

-
- Stalni član
-
- Stalni član
ma imala sam neke terapije nekim ultrazvukom i masaze i neke elektrode ali nikakvog efekta nema i receno mi je da sam jos mlada za neke radikalnije terapije i kada dodje do bolova da popijem neki rapten k ili ketonal kapsule i bromazepan od 1,5 mg, a ako to potraje par dana da se opet javim, ovih dana sam nosala neki namjestaj i svasta nesto radila fizicki tako da me nakon 15 tak dana posle tog rada uhvatili bolovi. Oni obicno pocinju sa napetosti u ramenima i vratu i bol se siri prema glavi tj. tjemenu imam osjecaj kao da me nesto pritisce po tjemenu. Po nekad mi bude muka ili me uhvati blaga nesvjestica od tog bola u vratu i onda krene bol sredinom ledja prema gore. Sve u svemu zbog toga bola od nervoze koju mi stvara zna i pritisak da mi skoci. Radila sam ekg par puta i pregled ocnog dna i neke nalaze krvi ne znam tacno sta i sve je ok. Pa sam posto sam prije imala visak kg i to sredila i onda su mi kao otkrili da mi te glavobolje dolaze od kicme i da imam tu neku skoliozu imam i grbu manju na vratu valjda i od nje poticu te glavobolje. A sto se tice menstruacija one su pa prilicno redovne tako da ... Izvinite zbog opsirnosti! 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
pa vashi svi problemi idu od osnovne dijagnoze, od problema sa vratnom kichmom. i vrtoglavice i visok Kpr i bolovi u ramenima i vratu.
obratite se fizijatrima koji zapravo znaju i umeju da leche cervikalni sindorm i fibromiogeloze i nema potrebe da sa nipodishtavanjem prichate o zvanichnim terapijama fizikalne medicine, verovatno kada su radjene nisu bile dozirane ili pravilno izvedene.
zato se obratite pravim ljudima a ne lekarima u domu zdravlja.
obratite se fizijatrima koji zapravo znaju i umeju da leche cervikalni sindorm i fibromiogeloze i nema potrebe da sa nipodishtavanjem prichate o zvanichnim terapijama fizikalne medicine, verovatno kada su radjene nisu bile dozirane ili pravilno izvedene.
zato se obratite pravim ljudima a ne lekarima u domu zdravlja.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.