uzasan svrab po telu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm
uzasan svrab po telu
e ovako da pocnem,imam problem vec 3 godine,tacnije odkad sam rodila prvo dete.svrbelo me celo telo,najvise na mestima gde su mi samo kost i koza,(celo,laktovi,kolena,grudi,ledja,prsti)inace bas sam mrsava.prijateljice kazu da posle porodjaja zena izgubi tecnost pa zato svrbi.pila sam dosta vode ali nista.rodila i drugo,ono sad ima 1,5 godinu,a moj problem je jos uvek tu.nisam bila alergicna ni nasta sem na svilene unihope koje ne nosim skoro 10 godina.po celi dan i noc se cesem,nema nicega,samo se posle cesanja pojavi crvenilo.ma ovo je uzas,dodje mi da placem od muke.najvise mi smeta kad me zasvrbi na intimnom mestu(s oprostenjem) a ne mogu da izdrzim,pogotovu na javnim mestima ili kad sam u drustvu,pa crvenim od muke.redovno se tusiram i kupam,kazu i to ne valja,pa oredim,ono opet.nemam valjda sugu jer se niko vise u mojoj porodici ne cese.stavljala sam kantarionovo ulje,mazala razne kreme ali meni nista ne pomaze.molim ako neko moze da mi pomogne i kaze mi sta je ovo i od cega je i sta bih jos mogla da probam da se resim ove bede.unapred hvala
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 27, 2010 1:48 pm
Re: uzasan svrab po telu
Probajte da mazete sa KAMBUHOM ( to je vrsta gljive) ima da se kupi u zdravoj hrani...Jako je zdrava...

Re: uzasan svrab po telu
nadam se da nisi bila kod dermatologa--posto to ne pominjes , jer ako si bila onda si stvarno u nezgodnoj situaciji a ako nisi idi i verujem da ce resiti problem