uvo...uho...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 21, 2005 2:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
uvo...uho...
Ne znam da li cu umeti da objasnim ali-desava mi se dok jedem(zadnjih par dana)da kad otvorim usta ili dok zvacem zaboli u uhu kao ubod.Neverovatno jak.Obicno u momentu kad otvorim usta ili kad zagrizem.Da li je iko imao slicno iskustvo tj problem ? 

Meni se to desilo ,pre godinu dana. Bolela me je desna strana vilice, vise preko obraza, moji ukucani su se smejali. Bila sam kod maksilofacijalnog hirurga i on mi je rekao da je upala pluvacne zlezde i dobila sam 10 dana da pijem panklav i da ne zvacem zilavo meso, zvakace gume, jabuke mesec-dva. Takodje je rekao da mi je zagrizaj takav da opterecujem zglobove vilice , da mi je taj deo osetljiv, i da zglobovi malo skrgucu.Pomerao mi je, tj. cimao vilicu levo desno prilicno ostro i bolno. Takodje u tom delu je i neki nerv a meni klima stoji sa bas te desne strane , dok sedim za racunarom, pa iako ne duva direktno, to ima veze za osetljive. Ja vec godinu dana ne zvacem zvake. i od tada nisam imala problema, sem ponekad malog bola, koji prodje sam od sebe.