Raco,
Dobro te je uputio doktor. Vazno mi je da ta zlezda nije u levoj jami. Izadi zub,obavi preglede i sve ce biti super. Samo ne odlazi to vadjenje. Ako si iz Beograda mozes i na stomatoloskom falultetu, jeftino je a super rade. I da znas da ne boli nista. Ja sam vadio umnjak koji nije bio nikao i nista nisam osetio.Pozdrav.
Bebane, mislim da si lepo upucen od lekara koje analize trebcontent://media/external/file/5253a da obavis. Meni to najvise lici na neku virusnu infekciju, koja je najverovatinje bezazlena. Obavi analize,mislim da ce se sve vrlo brzo srediti.
Pozdrav
Uvecane limfne zlezde
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Uvecane limfne zlezde
Shomy, Hvala Vam puno.Pozz
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 14, 2016 8:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bio sam danas na ultrazvuku abdomena, stitne zlezde i male katlice. Sto se toga tice sve je u redu. I jetra i slezina, bubrezi, prostata, zlezde, prakticno sve. Doktorka je pogledala i rezultate iz laboratorije, kaze da je moguce da su mi transaminaze uvecane zbog koriscenja lekova. Je r sam bukvalno u isto vreme koristio miderisol, hemomicin, panadol, a posle toga palitreks.
Sta vi mislite?
Bio sam dosta uplasen sto se svega toga tice, sad mi je jednim delom lakse. Al opet me navodi na sumnju neku.
Hvala
Sta vi mislite?
Bio sam dosta uplasen sto se svega toga tice, sad mi je jednim delom lakse. Al opet me navodi na sumnju neku.
Hvala
Zasto.si pio myderisol? Tak skok alt i ast nije bio veliki. Uradi jos testove na hepatitise koje su ti dali. Za mesec ili dva ponovi alt i ast. Verujem da ce do tada biti u redu. Povedi racina o ishrani, bez koka kole, masne hrane i alkohola,
-
- Novi član
Problem sa vratom, povreda misica. Napisao sam u postu iznad. Uradio sam testove, cekam rezultate. To cekanje me psiholoski unistava. Zato i pisem ovde ne bi li malo olaksao sebi.
Zanima me da li mogu transaminaze biti uvecane ako nesto nije u redu sa srcem?
Zanima me da li mogu transaminaze biti uvecane ako nesto nije u redu sa srcem?
-
- Novi član
Rezultati su dobri. Hvala svima na odgovorima.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Само напред!
[quote="Raca 123"]Limfna zlezda se nalazi na desnoj strani iznad kljucne kosti, sa desne strane na donjoj vilici se nalazi i pokvaren zub kutnjak.Imam 23-ipo god.dr opste prakse me je poslao spec. interne med. a on me je uputio da uradim UZ vrata, supraklavikularnih jama i sa tim nalazom da se javim ORL specijalisti pp.E sad ja sam pitao dr opste prakse dali da probam prvo da izvadim zub pa da vidim sta ce biti. on je rekao da izvadim.Ali u svakom slucaju uradicu i UZ vrata.Pozz i sve najbolje.
Uradio sam uz vrata, sada stim nalazom treba da se javim ORL specijalisti pp. da li je ORL specijalista ist sto i Otorinolaringolog.Pa mi nije jasno sto da idem kod njega kad je on specijalista za uho,grlo,nos, a ja imam problem sa limfnom zlezdom?Unapred zahvaljujem.pozz
Uradio sam uz vrata, sada stim nalazom treba da se javim ORL specijalisti pp. da li je ORL specijalista ist sto i Otorinolaringolog.Pa mi nije jasno sto da idem kod njega kad je on specijalista za uho,grlo,nos, a ja imam problem sa limfnom zlezdom?Unapred zahvaljujem.pozz
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
ОРЛ јесте ухогрлонос.