Uvecane bubrezne casice
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 11:19 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uvecane bubrezne casice
U 34 nedelji trudnoce sam,doktorka je na zadnjem ultra zvuku uocila da beba muskog pola ima uvecane bubrezne casice kao nije sigurna morace da pogleda ponovo za 2 nedelje a ja nemam mogucnosti da zakazem jos jedan ultra zvuk jer se u Niskom domu zdravlja ceka po mesec dana,sto znaci taj pregled mora biti obavljen privatno i to naravno u njenoj ordinaciji gde radi.Posto neznam o kakvom se oboljenju radi ,koliko je opasno i dali se leci dali neko moze malo da mi ublazi brigu?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Samo Vi mirujte i gledajte da se porodite u terminu, da bebica bude zrela i snazna, a o tim ultrazvucnim nalazima ne razmisljajte, niti je to sad bitno, niti ista moze da se uradi, NITI JE BILO POTREBE DA DOKTORKA TO SADA POMIONJE. (Uostalom, skoro sam potpuno siguran da je to preterivanje i cepidlacenje!)
U 34. ndelji "porodjajni tobogan" radi uveliko, nema stajanja, i nemojte da se maltretirate razmisljanjima o bilo cemu osim od tome da mirujete, ne nervirate se i pripremite se sa porodjaj i prvih par meseci koji su uvek fizicki i psihicki zahtevni za majku.
Sve najbolje.
U 34. ndelji "porodjajni tobogan" radi uveliko, nema stajanja, i nemojte da se maltretirate razmisljanjima o bilo cemu osim od tome da mirujete, ne nervirate se i pripremite se sa porodjaj i prvih par meseci koji su uvek fizicki i psihicki zahtevni za majku.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 13, 2008 11:19 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5