imam problem...
trebala sam dobiti menst. 4.3. medjutim dobila sam 28.2. ali menst mi je jako jako cudna...nikakih predznaka kao prije nisam imala..niti imam ikakvih bolova,a nisam toliko ni krvarila vise je bilo smedje sluzi!!!
moj decko nije koristio zastitu par puta pri nasem odnosu i jedanput misli da nije uspio da se sacuva do kraja...
pa...sad neznam sta da mislim...
Neznam sta da mislim...Dali postoji mogucnost da sam trudna???
HVALA UNAPRIJED!!!
UUUUPPPOOOOMMMMOOOOCCCCCC!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 4:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pre se radi o hormonalnom disbalansu nego o trudnoci...
Uradi test, prvom jutarnjom mokracom i znacesh da li si trudna ili ne...
I bez panike i drame, ako si dovoljno odrasla da se upustish u nezashticene odnose onda si i dovoljno odrasla da uradish test i suochish se sa sa rezultatima, kakvi go doni bili. Nisi vishe devojchica o kojoj neko brine, sad to morash sama da radish...Dobrodoshla u svet odraslih!
Ako si svesna da si napisala i dozvolila da se desi ovo "moj decko nije koristio zastitu par puta pri nasem odnosu i jedanput misli da nije uspio da se sacuva do kraja... " onda treba da si svesna rizika koji si tom prilikom izlozila svoje telo.
Tako da, nakom ..... nema kajanja....
Uradi test i obrati se ginekologu da pronadjete najbolji vid kontracepcije, ako vec tvoj partner ne zeli da koristi prezervative. Kontracepcija jeste javno deklarisanje da imash sexualne odnose, ali sta ti je preche? Da ti neko vidi antibebi lilule ili kondome u torbi ili da pishesh na forum totalnim neznancima o tome da li si trudna ili ne?
Dakle, uradi test, vodi rachuna o plodnim danima, otidji kod ginekologa na pregled i prochitaj neshto pametno na interentu kao na primer ovu temu
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... 76&start=0
t
Uradi test, prvom jutarnjom mokracom i znacesh da li si trudna ili ne...
I bez panike i drame, ako si dovoljno odrasla da se upustish u nezashticene odnose onda si i dovoljno odrasla da uradish test i suochish se sa sa rezultatima, kakvi go doni bili. Nisi vishe devojchica o kojoj neko brine, sad to morash sama da radish...Dobrodoshla u svet odraslih!
Ako si svesna da si napisala i dozvolila da se desi ovo "moj decko nije koristio zastitu par puta pri nasem odnosu i jedanput misli da nije uspio da se sacuva do kraja... " onda treba da si svesna rizika koji si tom prilikom izlozila svoje telo.
Tako da, nakom ..... nema kajanja....
Uradi test i obrati se ginekologu da pronadjete najbolji vid kontracepcije, ako vec tvoj partner ne zeli da koristi prezervative. Kontracepcija jeste javno deklarisanje da imash sexualne odnose, ali sta ti je preche? Da ti neko vidi antibebi lilule ili kondome u torbi ili da pishesh na forum totalnim neznancima o tome da li si trudna ili ne?
Dakle, uradi test, vodi rachuna o plodnim danima, otidji kod ginekologa na pregled i prochitaj neshto pametno na interentu kao na primer ovu temu
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... 76&start=0
t
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.