Utvrdjeno bolesna :(

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Bubamara 2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 20, 2013 6:44 pm

Utvrdjeno bolesna :(

Post od Bubamara 2 »

Cao... Zelela bih da ovo podelim sa nekim.. Sramota me je da pricam sa bilo kim o tome.. :( Imam decka 3 godina.. Zaista me voli,cuva me ali veza sa mnom je neizdrzljiva... Ja zaista sebe smatram bolesnom. Opterecujem se takvim glupostima da to nesto nije normalno... Na pocetku veze prvo sam ga napadala za bivsu za koju sam znala jer smo se druzili pre nego da zapocnemo vezu.. I znala sam o njemu dosta stvari sto me na kraju ubilo..Pricao mi o bivsim devojkama,koju je voleo sa kojom spavao.... Onda sam pocela da se opterecujem da mislim da zamisljam takve stvari... I koliko god se on trudio oko mene voleo me i to mi dokazivao ja sam bila neraspolozena kada se vidimo jer se opterecujem tim glupostima... :oops: Onda sam htela da ga proverim kupila novi br i predstavila se kao njegova bivsa... Prisecao se na njihove trenutke ali rekao da sada ima nekoga kog zeli da zeni ... Ali ipak kada sam predlozila da see vidimo (predstavljajuci se kao ona) pristao je i rekao javicu ti se ovih dana,mogli smo danas da si se ranije javila jer ona OVA MOJA noje u gradu... Mene je to ubilo... Plakala sam vristala i nisam htela da cujem za njega... Rekla mu da sam to bila ja i zalupila slusalicu... Zvao me je odbijala sam.. Na minut slao poruke da se javim ,ubice se ,da me voli izvinjavao se i na kraju pesaka dosao isped moje kuce pesacio vise od sat vremena i izasla sam.. Molio me da mu oprostim,nisam htela ali eto na kraju uspela sam da mu oprostim ali moji kosmari su poceli tada... Nasla sam je na fb pa gledala njene slike pratila postove i konacno je blokirala!!! Od tada je proslo vise od godinu dana a ja sam nastavila da se opterecujem time !!!! Onda ga uhvatila da je zahvaljujuci mojim ponasanjem poceo da me laze... Jer ja sam ga svaki dan napadala... Ali onda mi obecao da me nece lagati i da ce sve biti ok ali zatrazio od mene da BUDEM NORMALNA... Ne znam sta se sa mnom desava ali skoro da sam ga izgubila a ja nastavljam!!!!! :oops: :( ovo jeste bolest!!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Utvrdjeno bolesna :(

Post od Slavko_slavko »

ako sebe budes smatrala bolesnom zaista ces to i postati, moras da prestanes da na te stvari gledas tako. ti jesi opterecena ali moras i da prestanes sa tim. zapitaj se kako bi postupila da se on tako odnosi prema tebi, kako bi to tolerisala.
svaka veza se zasniva na poverenju, moras nekako da izbijes to iz glave jer ce se ovo vrtiti u krug. bice ti tako i sa njim ili sa nekim drugim.
ja ne bih voleo da me devojka proverava jer to znaci da mi iz nekog razloga ne veruje. ne opterecuj se bespotrebnim stvarima jer bivse su bivse i nista vise.
just relax, iskuliraj.
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Post od Jelisej »

Nisam strucno lice pa mozes ignorisati moje misljenje, no meni ovo lici na neki oblik opsesivno-kompulsivnog poremecaja, sto pak zvuci mnogo gore nego sto jeste- tj ovo je sasvim cesta pojava i kod ljudi koji odluce da "porade na sebi" moze se srediti.

kognitivno bihejvioralna terapija ima neverovatno veliki postotak uspesnosti i to u relativno kratkom roku.
Bubamara 2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 20, 2013 6:44 pm

Post od Bubamara 2 »

Pa iskreno da je on takav ja ne bih mogla da izdrzim... :( I hiljadu puta ponavljam sebi da se necu tako ponasati i ponovo.. Hvala puno pomaze mi svaki komentar jer jednostavno ne mogu ni sa kim pricati o tome :oops:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ne znam zašto ne možeš ni sa kim pričati o tome--JA SAM MISLIO KO ZNA ŠTA JE??'
Pa ti imaš društvo sa kim se družiš i sa njim ili bez njega, valjda i oni primećuju da si NEZGODNA-tako bih ja to nazvao. MA samo ti lepo pitaj tvoje drugarice šta bi one radile u pojedinim situacijama i kako one gledaju na tvoj odnos prema dečku.
Najotvorenije pričaj o svemu i biće ti lakše da prevaziđeš problem.
AKO NE --zašto ne bi otišla kod psihologa i popričala sa njim-moraš otvoreno pričati-dobro je i ovo da si uradila-korisno je ja verujem.
SREĆNO
Korisnikov avatar
Poli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 09, 2013 7:59 pm

Post od Poli »

Bez uvrede devojko, ti si na dobrom putu da postanes energetski vampir :evil: Zasto to radis sebi i njemu ? Polako uspori,okreni se sebi, misli sve najbolje o sebi, voli sebe,tek tada ces moci da volis i drugog nekog. Digni glavu i koracaj ponosno, ne okreci se iza sebe, gledaj samo ispred sebe, ne obracaj se proslosti, nje vise nema, nemoj da slusas o proslosti ,samo odmahni glavom i nastavi napred.Zivi zivot koji je sada i pokusaj da ga napravis sto boljim. Zasto toliko podizes njegov ego, da pomisli da za tebe nema nekog drugog sem njega,ne pruzaj mu vise to zadovoljstvo!!!!!!!! :wink:
Opasnije je svako sveznanje od svakog neznanja.
Odgovori