Nisam bio siguran u kom podforumu da ostavim ovaj post pa cu ovde, nadam se da nije problem. Elem, pre nekih 8-9 dana sam se ukocio u lumbalnom delu, bio na terapiji 2 dana, "namesten" od strane proverenog i preporucenog kiroprakticara i stanje je pocelo da se poboljsava, juce i danas skoro ne osecam bol, ponekad samo prenese mi se u nogu, ledja ok. Medjutim danas na poslu mi desna ruka upala u neko polu utrnuto stanje, tj nesto izmedju utrnutosti i onog dela koji sledi posle trnjenja - kad krv ponovo procirkulise. Imam potpun osecaj u ruci i mogu da je koristim ali se ne osecam "skroz normalno", ne znam ni kako bih to opisao. Recimo da mi je ruka nekih 20% kao tudja. Moze biti da ima veze sa dugim sedenjem u odredjenom polozaju i rada sa misem desnom rukom a mozda i postreakcija proslonedeljne ukocenosti. Ne znam da li da se ozbiljnije zabrinem i pojurim pomoc (koga?!) ili da pustim da se stvar mozda resi sama od sebe. Ruka mi je u ovakvom stanju zadnjih oko 2 sata, u kontinuitetu. U medjuvremenu setao, istezao se, masirao ruku, sve zivo radio da je trgnem ali stanje isto.
Inace imam 27 godina i nikada nisam imao oziljnijih problema ovakvog tipa. Hvala unapred na savetima.