Ako sam promasio forum neka moderatori prebace temu.
Zadnjih par godina mi se desava da mi nakon duze setnje ili fizicke aktivnosti utrne desna plecka,i utrnulost nakon par minuta prodje.
U 2 navrata mi se desilo da me jako zaboli ,ali uz lekove za bolove mi bol ubrzo prestane.
Ovog leta mi se desilo ,uz pojacanu fizicku aktivnost,trcanje i plivanje, da iz zezanja uzmm neki sagorevac masti,nakon cega me je jako zaboleo tmak,pojavi konstantna utrnulost i bol.
Pio sam lekove za opustanje misica,nije pomoglo. Isao kod neurologa,sve u redu.
Isao namagnet kicme,rentgen vrata,ultrazvuk abdomena,sve u redu. Dao krv,nadjena heliko bakteri,zbog bkoje sam gutao sondu,popio terapiju za istu i nista. Isao kod 2 kostolomca,bez pomoci.
Bol mi je sada,nakon 3 meseca prestala,ali utrnulost ostala.
Napominjem da sam imao kolitis koji sam kako tako zalecio,skinuo preko 20kg tezine . Takodje napominjem da zivim jako stresan zivot.
Molim vas za misljenje,savet,pomoc,ako je uopste ima.
Hvala unapred
Utrnulost u ledjima. Potrebna pomoc
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Utrnulost u ledjima. Potrebna pomoc
Koje si godište?
Koliko dugo treniraš?
I koji sagorevač si pio?
Koliko dugo treniraš?
I koji sagorevač si pio?
87
2meseca
Animal cuts
2meseca
Animal cuts
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Cervikalni sindrom!
Pocnite da saradjujete sa fizioterapeutom, krenite na fizikalnu i kineziterapiju, pormenite navike u spavanju!
Pocnite da saradjujete sa fizioterapeutom, krenite na fizikalnu i kineziterapiju, pormenite navike u spavanju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.