uspavanost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
cara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 30, 2012 8:51 am

uspavanost

Post od cara »

Imam punih 44 god. i imam problem koji traje vec vise od nekoliko meseci. Naime u poslednjih godinu dana sam se ugojila 10 kg. ali pored toga po ceo dan mi se spava i bilo kad da legnem ja nemogu da ustanem. Ako treba bilo sta da radim meni treba mnogo napora da pocnem da radim i uvek me mrzi i sve bih ostavila za sutra.Uz to promenila mi se boja glasa sada je malo dublja i povremeno imam utisak kao da imam knedlu u grlu koju ne mogu da progutam. Svi ti smptomi i moje samo ponasanje izazivaju probleme u porodici i ja vas molim da mi date neki savet sta bi to moglo biti ili kome da se obratim.
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: uspavanost

Post od *kristal * »

Prekontrolisi stitnu zlezdu meni lici na smanjeno lucenje odnosno Hipotireozu,uradi hormone i ultra zvuk,javi kakvi su nalazi pozzzzz
cara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 30, 2012 8:51 am

Post od cara »

Hvala Kristal javicu se kad budem zavrsila preglede jer ako je to to ovde u Kragujevcu se dugo ceka :D pozdrav
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Post od *kristal * »

Blizu smo,znam kakva je situacija,ako si u mogucnosti uradi privatno radi se TSH,T4 I FT4,posto sam lekar tvoj me slucaj bas zaineresovao ako ne zaboravis pisi da znam sta se zbiva :D
Odgovori