Usao mi mrav u uvo
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Usao mi mrav u uvo
Pre dva minuta sam jeo tresnje na vikendici,i osetim hodanje u predelu uveta i uvlacenje u njega...pokusao sam ga ubiti prstom ali je otisao vec daleko unutra. Sta da radim?
Re: Usao mi mrav u uvo
Јел изашао?
nijeaa_aca napisao:Јел изашао?
Možda ispiranje hidrogenom pomogne, al kako god ovo je ipak hitan slučaji i ja bih otišao do dežurnog doktora, hitne ili šta već tu ima
sta sad da idem u hitnu,juce mi usao jos,sad ne znam vise ni da li je tu ne pravi probleme za sadDejanbg napisao:Možda ispiranje hidrogenom pomogne, al kako god ovo je ipak hitan slučaji i ja bih otišao do dežurnog doktora, hitne ili šta već tu ima
Pa što reče onda da nije izašao
pa ne znam,kakav je osecaj kad ti je mrav u uvetu? mene to uvo zaboli na sekund sad ne znam da li tripujem ili nesto. Jel moze da bude opasno ako ostane?Dejanbg napisao:Pa što reče onda da nije izašao
Сумњам да томе мраву има шта интересантно у твом увету.
Вероватно је изашао или чак није ни ушао.
Ти се направи тоша и иди код ушног да ти исперу уши и то је то.
Опасно је ако уђе нека већа буба која може да се узврти у увету и оштети бубну опну. Веома су опасне уложе, ако знаш шта је то.

Ти се направи тоша и иди код ушног да ти исперу уши и то је то.
Опасно је ако уђе нека већа буба која може да се узврти у увету и оштети бубну опну. Веома су опасне уложе, ако знаш шта је то.