postovani,
koristila sam urotropin suspenziju protiv prekomernog znojenja stopala 7 dana svako vece, znojenje je dosta smanjeno, skoro da se uopste vise ne znoje. Zanima me da li je nakon odredjenog vremena potrebno ponoviti mazanje, i ukoliko treba, koliko taj period treba da iznosi?
Pozdrav
urotropin suspenzija
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: urotropin suspenzija
na internetu pise da, ako je potrebno, postupak se moze ponoviti nakon 20 dana. ja imam isti problem,ali nisam sigurna da li ce mi urotropin pomoci i ne znam gde bih mogla da ga nabavim. molim te pomozi 

pijenje caja od zalfije pred spavanje znatno smanjuje znojenje celog tela.
(caj od zalfije nema kontraindikacija osim za trudnice. )
postoje i kupke za stopala na bazi kombinacije nekih biljaka koje smanjuju znojenje.
moze pomoci i obican talk ili bebi puder, pred spavanje.
(caj od zalfije nema kontraindikacija osim za trudnice. )
postoje i kupke za stopala na bazi kombinacije nekih biljaka koje smanjuju znojenje.
moze pomoci i obican talk ili bebi puder, pred spavanje.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 11, 2011 4:34 pm
Pa znas kako, ja sam urotropin suspenziju koristila 7 veceri uzastopno i stvarno se znojenje smanjilo, skoro da ga uopste nije ni bilo. Od tad je proslo tacno 14 dana i sad primecujem da mi se stopala ponovo znoje, ali mnogo manje nego ranije. Tako da kontam da cu opet za 20 dana ponoviti mazanje. Pise da urotropin dovodi do atrofije znojnih zlezda, e sad ne znam da li one vremenom potpuno atrofiraju ili samo na neki odredjeni period. To me je i zanimalo, zato sam se javila na forumu. U svakom slucaju, ovo mi zaista jeste pomoglo iako nista drugo pre toga nije imalo efekta. Tako da ti je moj savet da probas, verujem da ce ti pomoci. Znaci u apoteci kupis urotropin suspenziju, nemoj gel jer je mnogo slabiji. Javi da li je bilo efekta