Urologija hitno!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ivana milovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 31, 2012 5:27 pm

Urologija hitno!

Post od ivana milovic »

Imam 25god. Vec nedelju dana imam ucestalo mokrenje,pogotovo nocu. Skoro 10 puta u toku noci mokrim. Tecnosti pijem jako malo. Uz sve to imam jaka lupanja srca koje mi smeta, svako vece pred spavanje, otkucaje cujem u usima,u grudima lupa nenormalno. Da nije problem u bubrezima?? ili mi samo fali elektrolita zbog toliko mokrenja? Imam i tupe bolove u predelu donjeg stomaka... Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Urologija hitno!

Post od aaaca »

Вероватно упала бешике. Пиј неки чај из Института Јосиф Панчић и са њима се консултуј.

Мораш да пијеш много више чисте воде.

Лупање срца може да буде због премало воде коју пијеш, а можда се преједеш за вечеру.
ivana milovic
Novi član
Novi član

Post od ivana milovic »

Problem je sto nisam u Srbiji i necu biti jos neko vreme. Inace sam farmaceutski tehnicar i znam sve to,ali uz sebe jedino imam kutiju Palitrexa :-?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па зашто онда питаш за савет када си на Марсу па немаш ни воде? :lol:

Пиј соду бикарбону, петролеј, нађи неки чај за бубреге и бешику, једи пуно лубенице. Свакако повећај воду.
ivana milovic
Novi član
Novi član

Post od ivana milovic »

Bas zato sto sam nemocna jer nemam nista :D pa se uplasila :) Hvala na savetu,onda cu pokusacu da se zalecim nekim alternativnim varijantama :wink:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Čaj za upalu beŠike i mokraćnih kanala moraš negde pronaći, ako nemaš običnu ili biljnu apoteku,imaš travare, ako ne i to, u svakoj prodavnici skoro imaš BRUSNICU, sušenu, ili drugačije obrađenu, pa od nje pravi kompot sa punooo vode i pij.
Srećno
cawasko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 16, 2017 12:35 am

Post od cawasko »

Ljudi treba mi hitno savet.Imam problem sa penisom a nisam siguran sta mi je.Ispod glavica penisa imam otok koji je bas crven kad prevucem kozicu preko njega tesko je onda onda vratim iz tog otoka mi stalno curi neka sluz i kad mi je penis u erekciji ne mogu da prevucem kozicu preko penisa a u opustenom stanju mogu da prevucem kozicu preko glavica.Radio sam urin nemam nikakve bakterije ali mi je sedimentacije 40 a kod urologa su mi zakazali tek za 25 jul i onda sam.sav napet jer ne znam sta mi je i da li je nesto ozbiljnije.Ako bude trebalo mogu da pustim i sliku mog problema.Unapred hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма какав уролог и 25. јул. Иди на инфективну клинику и то одмах. Или можда на клинику за кожне и полне болести.
goran964
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:03 am

Post od goran964 »

ivana,kao neko ko ima izvesno medicinsko obrazovanje,trebali bi znati da se simptomi koje navodite teško mogu svrstati pod urološki problem ali pod endekrinološki vrlo verovatno.Pošto ste naveli da imate česta uriniranja u toku noći,ne pominjete ih u toku dana,moguće je da imate neregulisan šećer ili pak problem sa štitnom žlezdom.Svakako potražite pomoć lekara...
goran964
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:03 am

Post od goran964 »

cawasko,nisam siguran kako si ti upao u ovu temu ali koliko mi je poznato,za takva akutna stanja ti nije potrebno zakazivanje već idi direktno na urologiju kao hitan slučaj.Ako budu tražili uput,donećeš ga u staroj formi kao nekada ali na takve tegobe se zakazivanje ne odnosi...
Odgovori