Urolog za gay osobe!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Posevator
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 02, 2010 6:34 pm

Urolog za gay osobe!!!

Post od Posevator »

Bio bih Vam svima neizmerno zahvalan ako bi ste mi preporucili nekog urologa koji je gay friendly!!!

Unapred hvala! :D
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Urolog za gay osobe!!!

Post od Slavko_slavko »

a kakva je razlika izmedju gay i obicnog urologa?zar ce o tebe da pita:jel si gay ili ne?gluposti...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Manite se takvih predrasuda, lekari leche pacijenta kao lichnost a ne na osnovu toga koje su seksualne ili neke druge opredeljenosti, tome ih uchi Hipokratova zakletva!

Obratite se bilo kom urologu, posebno ako imate problema, ne odugovlachite da se obratite lekaru!

A ako vam treba seksolog ili psiholog, to je druga stvar!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Gle 'vako...
Vi homici ste uvek u mislima o teoriji zavere! Nemas fiendly lakara, namam ga ni ja kao hetero...
Mislim u javnom sektoru. U privatnom ih imas dosta, ja ti mogu navesti 10 ine, ali tu moras da platis iz dzepa. Veruj mi da su toliko friendly da ce ti svaki dati 100 vizitki da razdelis gay friendicima :lol: Oni sa budzeta drzave 20% zarade dele sa Hipokratom, ovi iz privatnog samnom :wink:
Odgovori