URINARNI PROBLEM POMAGAJTE POD HITNO

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
pirke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2011 9:53 am

URINARNI PROBLEM POMAGAJTE POD HITNO

Post od pirke »

HITNO POMAGAJTE DOKTORI. Zdravo svima i molim za pomoc strucnoga lica. Zovem se Vladimir i imam 34 godine. Moj problem je poceo jedne veceri kada mi se posle odnosa sa zenom a pre toga u toku pre podneva sam imao oko 3 masturbacije dogodilo da sam imao krv u spermi i ugrusak krvi u mokracnoj besisci zbog kojeg nisam mogao da mokrim. Odma sam naravno otisao kod urologa privatno i on mi je ultrazvucno konstatovao ugruske krvi u besici i mogao sam da mokrim samo u bocnom polozaju kada se ugrusci pomere sa mokracnog kanala. Ugruske sam izbacio uz savet urologa da ih razbijem sa sto vise tecnosti. Prepisani su mi anti biotici i tamsol . posle toga imam bolove u preponama i u testisu, donjem delu ledja. Kontrola krvi dobra komplet ultra zvukovi dobri, brisevi komplet dobri urinokultura dobra. Posle par dana odmora pocinjem sa masturbacijom ali se nekad desava izostanak ejakulata.Posle desetak dana posle sexa mi se opet desava ugrusak krvi u besici i nemogu da mokrim dok nerazbijem ugruske sa puno cajeva. Urolog i dalje menja antibiotike i tamsol. Ovo mi se desilo ukupno cetiri puta ali samo posle seksualnog odnosa dok prilikom masturbacije nista sve normalno.Vec sam poludeo. PSA prostate 0,48, sto verovatno znaci da je dobar, dalje urolog me salje da radim uretrocistoskopiju. Nalazi cistoskopije su sledeci-uretraurednokalibrisana,prohodnaza kosuljicuCh 15,5. Po prolasku membranozne uretre postoji izrazita hipermija i blag edem verumontanuma. Prostaticna uretra nije elongirana, vrat m. besikeotvorena submukozni kapilarni sudovi izrazeno dilitirani. Mokracna besika dobrog kapaciteta, tirnonum i zadnji zid umereno hipermicni. U lumenu m. besike nema egzofitnog tumora niti druge intraluminalne patologije, orificijumiizgleda stadiona mikcije bistre. Konkretno mislim da mi problem pravi ova izrazita hipermija i blagi edem verumontanuma. Dali je to oboljenje kao bolest ili posledica neke upale kako se leci. Doktor mi je rekao da sa sexsom i masturbacijom pauziram cetiri nedelje. Dali je ovo moje stanje izlecivo i kako , pomagajte ko boga vas molim.VEC LUDIM
Odgovori