Urinarna infekcoja ili?? Pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
pspman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 25, 2017 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Urinarna infekcoja ili?? Pomoc

Post od pspman »

Pozdrav,26 mi je godina i evo pre 4 dana mi se iznenada pojavio sledeci problem... Na vrhu glavica mi malo-malo izlazi providna vodica i to maaaaaala kap onako ako pritisnem pa se "iscedi" iz njega ta kap. Nemam nikakva peckanja,nikakve bolove,niti je sta oteceno,ali me sa vremena na vreme tera da mokrim iako sam mokrio.... posto nisam u mogucnosti da odem na pregled jer nisam u Srbiji,gledam sta moze da bude,a da mlze da se na svoju ruku "zaleci" nekim antibiotikom nesto??? Mokrqca mi je normalne boje i mirisa,nema nikakvih bolova ni prilikom erekcije ili polnog odnosa...

Bio bih vam zahvalan ako biste mi pomogli ili rekli na sta sumnjate i slcno..

Hvala
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Urinarna infekcoja ili?? Pomoc

Post od vasa »

Ako si imao neke rizične seksualne odnose, to napiši, ako si pio nešto više alkohola ili kojekakvih napitaka, i DROGA šta već i to napiši, ako si se prehladio, recimo sedeo na hladnom ili se kupao u hladnoj vodi, sve napiši.
A dotle čajevi za urinarne infekcije po litru minimum, brusnica je odlična za to, a na kraju ćeš ipak morati kod doktora, al dotle samo čajeviiii.
SREĆNO
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ako si imao neke rizične seksualne odnose, to napiši, ako si pio nešto više alkohola ili kojekakvih napitaka, i DROGA šta već i to napiši, ako si se prehladio, recimo sedeo na hladnom ili se kupao u hladnoj vodi, sve napiši.
A dotle čajevi za urinarne infekcije po litru minimum, brusnica je odlična za to, a na kraju ćeš ipak morati kod doktora, al dotle samo čajeviiii.
SREĆNO
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Трипер?
Odgovori