Ovako,prije godinu dana za prvi put mi se pojavila e coli u mokraci,nakon nekoliko terapija koji ni su pomogli napokon sam pobedila dosadnu bakteriju sa velike kolicine tekucine,ali problem je jos tu.Imam problem koji niti jedan ginekolog ili doktor ni je u stanju da ga resi,bila sam na ginekologa napraveni su mi sve moguce brisove,od pap test do bris za klamidije,istotako bris sa uretre,sve je ispalo da je negativno,urinokultura je isttako uredna ali mene do dan danasni pece uretra kad mokrim,t.j stalno i kad ne mokrim osetim pecenje u uretri i mnogo je nezgodno,nemogu nista drugo da radim osim da mislim na to pecenje,a bakterije nema,sve pretrage koe sam napravila kazu da mi nista nije,a mene jos pece,molim vas ako ima neko slican ko mene,koi je imao slicno iskustvo ko mene nek mi pise bit cu mu jako zahvalna!stvarno ne znam sta da radim!
Unapred hvala![/b]
uretralna upala neuzrokovana od bakterije
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 07, 2009 10:50 pm
I ja sam jedna od vas
Meni je pocelo prije jedan mjesec pa se smirilo, 10 dana samo od ebe , da bi se prosle sedmice opet vratilo
I ja sam radila 4 puta urin ultrazvuk i dr kaze ne vidi nista
Ginekologu e nije ni slao jer sam bila nedavno a i nisam primjetila veci iscjedak
Znam samo da moram puno da pijem i da mi je onda lakse i naravno tusiram se minimum 2 puta na dan
Sad jedno pitanje za dr
Ja godinama muku mucim sa zeldcem imam gerd i pijem sigurno oko 3 godine omeprazol ,sestra koja pije iste tablete kao ja i ima isto problema sa osjecajem zarenja kad piski , njen dr je rekao da je sve to od tableta jer kad se duze koriste uniste svu kiselinu i gdje treba i netreba pa onda gljivice napadnu
Je li to moze biti
Meni je pocelo prije jedan mjesec pa se smirilo, 10 dana samo od ebe , da bi se prosle sedmice opet vratilo
I ja sam radila 4 puta urin ultrazvuk i dr kaze ne vidi nista
Ginekologu e nije ni slao jer sam bila nedavno a i nisam primjetila veci iscjedak
Znam samo da moram puno da pijem i da mi je onda lakse i naravno tusiram se minimum 2 puta na dan
Sad jedno pitanje za dr
Ja godinama muku mucim sa zeldcem imam gerd i pijem sigurno oko 3 godine omeprazol ,sestra koja pije iste tablete kao ja i ima isto problema sa osjecajem zarenja kad piski , njen dr je rekao da je sve to od tableta jer kad se duze koriste uniste svu kiselinu i gdje treba i netreba pa onda gljivice napadnu
Je li to moze biti
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 07, 2009 10:50 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
za jasnickata
Mene su jednom u zivotu pasrale slicne tegobe...
Predlazem ti ( a ovo je pokusaj da ustanovis da slucajno nisi alergicna na neku komponetu iz vesa, ulozaka , sapuna...itd
Predlazem ti : uzmi ciste , ispeglane krpe , ispresavijaj ih i nek ti sluze kao ulozak( i kada nemas menzes ovih 10-15 dana )...menjaj ih po potrebi...(izbaci , za sada , ove "plastikanere"(tako ih ja zovem) od ulozaka.
-ves- obavezno pamucni, prepeglan,
-promeni prasak za pranje (masina, rucno),
-promeni sapun...i sta god jos sto upotrebljavas...
- Ja sam na svoju ruku - kada su mi se simptomi smirili , uzela i pila 5-6 dana Tabl. palin 2x1 ( on je dobar dizinficijens urotrakta)...
I kada pijes vodu( vidim da dosta pijes) vazno je odjednom popiti dosta ...a evo i zasto: sluzokoza mokracnog kanala ( i ona dva uretera koji vode iz bubrega do mokracne besike) su (normalno)dosta naborane sluzokoze- te kada se neka bakt. (- najcesce Eserihija koli) nadje u udubljenju nabora ...tesko se moze " isterati iz njega ...te zato treba piti odjednom vecu kolicinu vode , ona se brzo izluci iz bubrega pa zurno i napolje izmokri(pri cemu izravnava pomenute (normalne ) nabore sluzokoze i spere i ev. bakterije ...
Napravi ovo , probaj desetak- petnaest dana ...pa onda razmisljaj o cistoskopiji i dr. ispitivanjima.
Poz.R.
Predlazem ti ( a ovo je pokusaj da ustanovis da slucajno nisi alergicna na neku komponetu iz vesa, ulozaka , sapuna...itd
Predlazem ti : uzmi ciste , ispeglane krpe , ispresavijaj ih i nek ti sluze kao ulozak( i kada nemas menzes ovih 10-15 dana )...menjaj ih po potrebi...(izbaci , za sada , ove "plastikanere"(tako ih ja zovem) od ulozaka.
-ves- obavezno pamucni, prepeglan,
-promeni prasak za pranje (masina, rucno),
-promeni sapun...i sta god jos sto upotrebljavas...
- Ja sam na svoju ruku - kada su mi se simptomi smirili , uzela i pila 5-6 dana Tabl. palin 2x1 ( on je dobar dizinficijens urotrakta)...
I kada pijes vodu( vidim da dosta pijes) vazno je odjednom popiti dosta ...a evo i zasto: sluzokoza mokracnog kanala ( i ona dva uretera koji vode iz bubrega do mokracne besike) su (normalno)dosta naborane sluzokoze- te kada se neka bakt. (- najcesce Eserihija koli) nadje u udubljenju nabora ...tesko se moze " isterati iz njega ...te zato treba piti odjednom vecu kolicinu vode , ona se brzo izluci iz bubrega pa zurno i napolje izmokri(pri cemu izravnava pomenute (normalne ) nabore sluzokoze i spere i ev. bakterije ...
Napravi ovo , probaj desetak- petnaest dana ...pa onda razmisljaj o cistoskopiji i dr. ispitivanjima.
Poz.R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))