Urastao nokat
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Urastao nokat
Svega i svacega sam se nacitao na netu, raznoraznih salona koji obecavaju i ovo i ono i prosto me je sada strah da bilo kome dam da mi cacka po prstu. Da li imate neki savet sta raditi? U pitanju je palac desne noge koji sam lomio i verovatno je pri udarcu doslo do nekog problema sa noktom..To je trenutno strasno upaljeno. Boli strasno kada stanem na tu nogu. Samoinicijativno stavljam neki antibiotik na to mesto, nekada bol umine ali je uvek prisutna. Ima i gnoja. AKo nista kucno ne pomaze molim da mi (u inbox ako su zabranjene reklame) bar ukazete na nekog medicinskog pedikira koji bi mi pomogao..Sta mislite o klinici Dr Vais? Preskupi su, samo pregled je cini mi se 6000din ali nesto moram da uradim..
Re: Urastao nokat
dok ti neko da strucan savet,nije zgoreg da me poslusas,korisno je a nista ne kosta...
izguglaj,vidi kako izgleda list zenske bokvice (a te biljke imas bas bas svuda u travi)...uberi,operi i isusi papirnim ubrusom.
izgnjeci koliko mozes drvenim tuckom i privi tako izgnjecenu biljku na obolelo mesto,i zavi gazom.
ako te ne mrzi,uradi to i po danu,ali pod obavezno sveze napravi i privi pre spavanja.
radi tako par dana.
sok koji list ispusta cini cudo za gnojne upale
(a to iskustvo ima i moja drugarica koja je imala muke sa uraslim noktom,kao i ti )
izguglaj,vidi kako izgleda list zenske bokvice (a te biljke imas bas bas svuda u travi)...uberi,operi i isusi papirnim ubrusom.
izgnjeci koliko mozes drvenim tuckom i privi tako izgnjecenu biljku na obolelo mesto,i zavi gazom.
ako te ne mrzi,uradi to i po danu,ali pod obavezno sveze napravi i privi pre spavanja.
radi tako par dana.
sok koji list ispusta cini cudo za gnojne upale
(a to iskustvo ima i moja drugarica koja je imala muke sa uraslim noktom,kao i ti )
Re: Urastao nokat
To bi trebalo da Vam prvo pogleda hirurg. Nemojte se igrati sa uraslim noktima. pogotovo ako je vec poceo da gnoji.
O Dr Vais klinici znam koliko i vi, a to je ono sto je dostupno u medijima i stampi.
Sve najbolje!
O Dr Vais klinici znam koliko i vi, a to je ono sto je dostupno u medijima i stampi.
Sve najbolje!