urasle dlake na preponama

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
tanja16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2006 10:10 pm

urasle dlake na preponama

Post od tanja16 »

Vec par godina imam 2 upalna procesa na preponama izazvana uraslim dlakama.Manje-vise su non-stop upaljeni, bole :cry: ,cesto se otvaraju sa dosta gnoja,nikakve antibiotik kreme mi nisu pomagale.Interesuje me da li se preporucuje hirurska intervencija ili bilo sta drugo sto moze da pomogne da ih se trajno resim,hvala
olja1977
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 03, 2006 2:58 pm

Post od olja1977 »

Tanja,ja bih ti preporucila da ih se trajno resis ako mozes.Ja sam dva puta imala intervencije i ne mogu da kazem da mi nije pomoglo ali ne mnogo.Posle su se pojavile na mestu pored.I mazala sam sve i svasta inista.Verovatno su ti rekli isto sto i meni,da ne nosis uske pantalone,ne depiliras noge i sl. pa te necu sada gusiti sa tim.Ima nekih ``narodnih``lekova za to(bokvica i slicno)ali mene to smara pa nisam probala.Meni je za sada pomoglo more i sunce.Ne znam sta bih ti jos mogla reci a ti ako nadjes resenje javi.Pozdrav!
danijel
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 11:04 pm

Post od danijel »

Tanja idi na operaciju obavezno moj ortak je imao uraslu dlaku na repu i isao je na operaciju i sada je ko nov!Nema vise problema!Pozdrav i Srecno!
bobance
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 21, 2005 3:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

....

Post od bobance »

i ja sam imala taj problem.to je jako neprijatno i mnogo bolno.ja cak nisam mogla da hodam jer je bilo na nezgodnom mestu.ja to lecim jodom.nisam doktor i neznam koliko je to pametno ali ocistim jodom i stavim sterilnu gazu i to se smiri za nekoliko dana.ali se uvek vrati posle nekog vremena.jednom se otvorila rana,gnojilo je jako puno i na kraju sam izvukla dlaku koja je bila duga kao da je od kose.ta dlaka napravi kao cauru i onda se inficira trenjem garderobe i pocinje da gnoji.ja to imam i sada i cekam kada ce ponovo da naidje.kada sam bila jod doktora rekao mi je da ce ocistiti,staviti 2 koncica ali kada ne bude gnojilo a ja nikako da skupim hrabrosti jer sam se skoro porodila pa nebih da mi opet cackaju dole.to u medjuvremenu izgleda kao zrnce,srecno od mene :wink:
Odgovori