URASLA DLAKA
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: URASLA DLAKA
A zasto dolazi do tog zacepljenja,sta uzrokuje to?
Idem sutra, bio sam kod svog lekara i dao mi je uput kod hirurga..u pravu si totalno, od prosle subote kad je slicno uradjeno, ponovo se napravio otok koji boli, verovatno ce slicno uraditi, pa opet na antibiotike dok se ne smiri ili ce me zadrzati u bolnici par dana uz preglede i da me operisu ..ne znam, ali vise mi je dojadilo..uzimam i panadol za bolove koji mi pomogne na par sati, zatim se opet pojavi onaj bol koji mi se tad cini jos zescim..sasasa napisao:Da zaboravih reci... Coveku koji je napisao post pre moga - IDI SVOM LEKARU I NEKA TE POSALJE OBLIZNJEM HIRURGU DA TI TO OTVORI. Ne placa se u drzavnim ustanovama i ne ceka se, jer se incizija apscesa pilonidalnog sinusa racuna kao hitna intervencija - ne moras ni participaciju od 50din da platis.
Nemoj cekati bezveze, pogotovo ako je nesto tu vec radjeno, ne mora da znaci da ce brzo da se otvori sam zbog oziljka od prethodne intervencije. To ti nece resiti problem definitivno i kada se upala sredi moraces na jos jedno secenje, ali ce ti smiriti bolove i spreciti da bolest zakomplikuje - a moze i to, veruj mi.
Sretno
I da, u izvestaju bas pise da se radi o pilonidalnom sinusu, samo na latinskom..
Hvala ti sasasa puno na savjetima i objasnjenju!
e jos da kazem, nadam se da nisam skroz zakacio leto
, jer ako mi operisu to za par dana najkasnije, postoperativni tok bi u najboljem slucaju trabao trajati do sredine- kraja Juna..iskreno se nadam
Bice vrucina to sigurno, ali se nadam na ne one preko 40C..

Bice vrucina to sigurno, ali se nadam na ne one preko 40C..
zdravo svima
ja imam uraslu dlaku u predjelu trticne kosti vec nekoliko godina i nije me boljelo do sad, i bila je mala izraslina...
do prije nekoliko dana, povecala mi se izraslina, crvena je sa jednom malom bijelom tackicom, kao da je gnojni proces, po malo me boli, i neprijatno mi je...
znam da bih trebala da operisem ali me zanima ima li neko ili ste culi za nekog da nije operisao vec da je proslo samo od sebe uz pomoc ljekova, ili mozda da je gnojni proces izbio na povrsinu pa onda nema potrebe za operacijom...
hvala unaprijed
ja imam uraslu dlaku u predjelu trticne kosti vec nekoliko godina i nije me boljelo do sad, i bila je mala izraslina...
do prije nekoliko dana, povecala mi se izraslina, crvena je sa jednom malom bijelom tackicom, kao da je gnojni proces, po malo me boli, i neprijatno mi je...
znam da bih trebala da operisem ali me zanima ima li neko ili ste culi za nekog da nije operisao vec da je proslo samo od sebe uz pomoc ljekova, ili mozda da je gnojni proces izbio na povrsinu pa onda nema potrebe za operacijom...
hvala unaprijed
ljudi, nemojte da vas kasape nekim prastarim metodama!
ako vam finansije dopustaju idite kod nekog dobrog
lekara plasticne i rekontruktivne hirurgije .....
mene je operisala dr.rakic pre par dana...
operacija je trajala oko 1h, posle sat vremena sam pio kafu kuci
nema previjanja, nista me ne boli, idem normalo u wc, radim ....
samo ne smem da sedim ili vozim 2 nedelje dok neskine tanke konce....
ako vam finansije dopustaju idite kod nekog dobrog
lekara plasticne i rekontruktivne hirurgije .....
mene je operisala dr.rakic pre par dana...
operacija je trajala oko 1h, posle sat vremena sam pio kafu kuci

nema previjanja, nista me ne boli, idem normalo u wc, radim ....
samo ne smem da sedim ili vozim 2 nedelje dok neskine tanke konce....