Urasla dlaka Pilonidalni sinus pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Urasla dlaka Pilonidalni sinus pomoc
Od pocetka godine radila sam vec dve operacije kod trticne kosti,a izgleda da cu i trecu. I stvarno mi je vec dosadilo da na svakih mesec,dva odlazim na operaciju.Jeste da operacija nije strasna,ali posle operacije ne mogu normalno da nastavim da obavljam svoje obaveze,nema sedenja,nema dugih setnji,svaki dan previjanje itd. Znam da trebam da depiliram ili brijam,ali ne mogu kad rana jos ne zaraste kako treba a meni se pojavi ponovo. Zanima me da li neko moze da mi kaze sta da radim da se to ne bi ponovo pojavljivalo.A da, i da kazem da nisam pila nikakve antibiotike,ranu nisu usivali.
Re: Urasla dlaka Pilonidalni sinus pomoc
Zao mi je da ti se ponavlja.Moj sin je to operisao pre7 godina ,oporavak je bio dug,ugojio se zbog nekretanja ali ,hvala bogu(iili dobrom lekaru)nije se ponovilo.
Jel je pio neke antibiotike posle operacije? I jel su mu rekli neki savet,npr da ne spava na stomak ili da ne nosi uske pantalone?
Nista od toga samo da izbegava fizicke aktivnosti.Previjanje je dugo,dugo trajalo kao i samo zarastanje(ne znam jesi li usivana)ali se posle toga dosta ugojio.Na svu srecu nije se ponovilo.
Sad videh da nisi usivana.Njemu jesu ali je konac pukao a onda nisu ponovo jer kazu duze traje oporavak-zarastanje ali je bolje kad se ne usiva??Ne znam sta je tebi preporuceno?
Sad videh da nisi usivana.Njemu jesu ali je konac pukao a onda nisu ponovo jer kazu duze traje oporavak-zarastanje ali je bolje kad se ne usiva??Ne znam sta je tebi preporuceno?
Meni doktori nisu nista rekli,kao ne moze nista da se uradi,to je jednostavno tako.Ali sam cula neke price od poznanika,sad ne znam koliko je to tacno.Meni su rekli da je bolje da se ne usiva,kako bi to sve izaslo,ja sam imala i drenove.Hvala bogu rane od operacije su mi se sad zatvorile,ali od drenova nisu jos. Samo imam strah da se to konstantno ne pojavljuje,osecam se kao da sam bolesna od ko zna cega,jer ne mogu da vodim normalan zivot.