Pre dve nedelje pojavilo mi se neko crvenilo u korenu penisa, kao mala bubuljica....Nedugo zatim jos jedna odakle sam nedavno uspeo da iscupam dlaku i crvenilo je nestalo. Ali ovo drugo me brine, otok je porastao, dlaka se ne moze videti, ne boli ali je tvrdo na dodir... Danas je malo i zagnojilo. Bio sam kod lekara opste prakse koji me nije pregledao vec mi je posle recenog dao uput za urologa ali pregled je zakazan tek krajem avgusta.
Moje pitanje je da li je urolog pravi doktor za to, posto meni se cini da je ovo vise za dermatologa (mada da je urasla dlaka to je moja predpostavka), jer ako je greska otici cu da je zamolim jer ne bi da me setaju bez veze jer sta ako mi se otok poveca? I da li u medjuvremenu, do pregleda postoji neka krema kojom bih ovo mogao da mazem? (flogocid i stanicid mi padaju na pamet ali nisam siguran...) Ako treba mogu i sliku postaviti.
Unapred hvala na odgovoru.
Urasla dlaka ili.... ?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Urasla dlaka ili.... ?
EVo opet da postavim pitanje....Crvenilo je proslo ali nedaleko od mesta gde sam ranije imao uraslu dlaku koja je prosla, a izgledala je kao veca bubuljica, u korenu penisa ako tako mogu da kazem, tj tacno na prevoju sa gornje strane, mogu da napipam neku kvrzicu ali ovo je podkozna i sa povrsine se jedva primecuje. Kad je stisnem malo boli. Precnika je odprilike 5mm. Pitam jer nije isto kao prosli put, da li bi i ovo moglo da bude nesto tako ili treba da sumnjam na nesto ozbiljnije?