Ukratko:
Konstatovana mi je Multiple skleroza, nemam napada, bolest miruje, normalno funkcionisem, dajem ispite, treniram redovno, hiperaktivan sam, sve u svemu zdravo se osecam! Nakad sam se bavio profesionalno sportom i upotrebljavao anabolicke steroide! Planiram da opet pocnem kuru sa nandrolon decanoatom ili ti deca durabolinom od sest nedelja piramidno pocevsi od minimalnih doza 50mg do maksimalne od 200mg! Ono sto mene zanima a nadam se da mogu od nekih na ovom forumu dobiti valjan odgovr uz izostavljanje suvisnog moralisanja jeste KOLIKO UPOTREBA AAS MOZE DA UTICE NA TOK BOLESTI, MOZE LI ONA DA POSPESI OPSTE IMUNO STANJE ILI MOZE CAK DA DOVEDE DO PROGRESA BOLESTI????
Upotreba anabolickih steroida!?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:32 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:32 pm
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Svoje neosnovane optuzbe prema zaposlenim ljudima sachuvaj za sebe, takvim stavom necesh nikoam privuci i stimulisati da ti pomogne. Ali to moze da se pripishe simptomima MS-a.
Moj savet je da se nekako probijesh do dr Nebojshe Stojisavljevica koji radi u klinichkom centru, na neurologiji u centru za MS. I da se sam shto vishe edukujesh o svojoj bolesti i mogucim simptomima koej mozesh da razvijesh.
Moj savet je da se nekako probijesh do dr Nebojshe Stojisavljevica koji radi u klinichkom centru, na neurologiji u centru za MS. I da se sam shto vishe edukujesh o svojoj bolesti i mogucim simptomima koej mozesh da razvijesh.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Upotreba anabolickih steroida!?
Znacajnog. A Vas poslednji komentar je bezobrazluk i odsustvo elementarne kulture u komunikaciji sa ljudima, a posebno sa onim ljudima od kojih nesto ZAHTEVATE, kao da na to imate puno pravo. No sto rece tamaraf, otpisacemo Vam to na psihicke posledice VAse osnovne bolesti, jer u suprotnom ne biste dobili nikakav odgovor.uplasen1983 napisao:Ukratko:
Konstatovana mi je Multiple skleroza, nemam napada, bolest miruje, normalno funkcionisem, dajem ispite, treniram redovno, hiperaktivan sam, sve u svemu zdravo se osecam! Nakad sam se bavio profesionalno sportom i upotrebljavao anabolicke steroide! Planiram da opet pocnem kuru sa nandrolon decanoatom ili ti deca durabolinom od sest nedelja piramidno pocevsi od minimalnih doza 50mg do maksimalne od 200mg! Ono sto mene zanima a nadam se da mogu od nekih na ovom forumu dobiti valjan odgovr uz izostavljanje suvisnog moralisanja jeste KOLIKO UPOTREBA AAS MOZE DA UTICE NA TOK BOLESTI, MOZE LI ONA DA POSPESI OPSTE IMUNO STANJE ILI MOZE CAK DA DOVEDE DO PROGRESA BOLESTI????