Ja sam pokusala da spavm sa jednim deckom ali nije nam islo jer sam ja bila nevina i jako me je bolelo tako da nismo nastavili i pritom sam ja ostala nevina . E sad me zanima da li sam mogla da zatrudnim? On nije ni svrsio i koristili smo zastitu . Da li je moguca trudnoca?
upomoccc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
upomoccc
Treba mi pomoc
Ja sam pokusala da spavm sa jednim deckom ali nije nam islo jer sam ja bila nevina i jako me je bolelo tako da nismo nastavili i pritom sam ja ostala nevina . E sad me zanima da li sam mogla da zatrudnim? On nije ni svrsio i koristili smo zastitu . Da li je moguca trudnoca?
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: upomoccc
Увек напомињем да је могуће али само у случају wireless сперматозоида.
-
Simunic
- Novi član

- Pridružio se: Čet Jan 21, 2016 9:25 pm
Ja i moja devojka smo imali sexualni odnos pre nedelju dana,nismo isli do kraja jer je ona nevina,ja nisam svrsio u nju,samo me je strah,posto mi se pola sata do 45 min pre sekusalnog odnosa pojavila predsemena tecnost,interesuje me moze li doci do trudnoce zbog te presemene tecnosti ? iako je ona bila 30 do 45 min pre seksualnog odnosa ?
:/
hahah koja pitanja majko isusova, bozija gde si ...
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Када већ спомињеш Исуса, Бога, онда треба да знаш да секс пре брака представља грех._david_ napisao:hahah koja pitanja majko isusova, bozija gde si ...
aco sto se ne drogiras kao sva normalna deca ?
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Ти то из свог искуства?
aca informacija, treba te zvati bikarbona
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Аца Информација је један други лик. Лично сам познатији по имену Аца Ватраљ.
a zasto svima preporucujes sodu bikarbonu, na koji god post sam naisao tvoj predlog je soda bikarbona, pa soda bikarbona... onda bolje da ti damo nadima aca bikarbona...aaaca napisao:Аца Информација је један други лик. Лично сам познатији по имену Аца Ватраљ.
koji bre aca bikarbona? ma onaj sa sajta sto stalno preporucuje sodu bikarbonu
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Па то је тако када гледаш само проблеме са кожом да не кажем са пенисом. Ту је најчешће да не кажем увек, проблем хигијена и гљивице а то се најефикасније решава содом бикарбоном.
Да си гледао и остало што сам писао видео би да ниси у праву.
Да си гледао и остало што сам писао видео би да ниси у праву.
da, ali delis pogresne informace , tipa "napravi rastvor od sode bikarbone i ispiraj"
- ja sam uvek pravio gustu smesu sode bikarbone i nanosio na inficirano mesto... kakvo crno ispiranje, uzmes supenu kasiku, malo po malo dodajes vode, akd se napravi gusta smesa.. lepo se namaze odstoji 10 min, i tako 3 puta dnevno ... 2 nedelje i zavrsena prica
- ja sam uvek pravio gustu smesu sode bikarbone i nanosio na inficirano mesto... kakvo crno ispiranje, uzmes supenu kasiku, malo po malo dodajes vode, akd se napravi gusta smesa.. lepo se namaze odstoji 10 min, i tako 3 puta dnevno ... 2 nedelje i zavrsena prica
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Није погрешна информација јер делује.
Ако ти имаш другачији рецепт онда треба да га напишеш па нека користи ко шта хоће.
Ако ти имаш другачији рецепт онда треба да га напишеш па нека користи ко шта хоће.