Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam 32 godine i vec dve godine patim od nenormalne tezine u nogama, a ponekad i celom telu. Kao da me gravitacija vuce 10 puta jace. Uz to se i zamaram i imem osecaj da ne disem, muti mi se u glavi i magli vid. Ponekad sam po ceo dan mrtva umorna, a nisam imala nikakve napore.
Rezultati su mi dobri, EKG i ultrazvuk srca OK, neuroloski sve u redu...
Pored toga, suprug ne razume, ili ne veruje da se osecam lose, govore svi da se foliram, imam probleme na poslu, sve zbog toga....
Ako mozda osecas vrtoglavicu mogla bi da uradis i snimanje krvnih sudova glave i vrata. Problemi su obicno smracivanje pred ocima pri naglom ustajanju i kad pogledas u plafon...
Da li si proveravala krvnu sliku?
jesam, krvna slika mi je dobra i secer takodje
Rekli su mi da je na nervnoj bazi, mada me najvise nervira ta tezina u nogama i prosto se osetim kao da imam 300 kg (imam samo 57)
Hvala na podrsci
Mozes li se setiti tacno kako je to pocelo, jer to mozda bila neka povreda, da li si imala jos neke simptome koji su vremenom prosli?
Da li je podjednaka tezina i u listovima i u butinama, da li su bol i stezanje takodje prisutni ?
E, da, osecam i stezanje, a ponekad dobijem upalu misica i bez nekog napora. Probudim se i imam bolove u listovima i kukovima. radila sam i reuma testove i sve je u redu, niko od doktora ne zna da mi kaze sta mi je.