Upravo sam se registrovala na ovaj forum prethodno procitavsi masu komentara vezanu za strije.Molim vas pomozite mi.Imam svega 16 godina i strije na kukovima precnika oko 1-2 milimetara ali ih ima mnogo!Vucem ih od 14 godina,nastale su od naglog rasta (vertikalno) jer je moja tezina u ovim godinama vec 64 kg a visina 180,sto znaci da nisam buca.Takodje, imam ih po celoj zadnjici,jako mi smetaju.Za sad, grudi, unutrasnjost butina, kolena i tomak su spaseni ali ne garantujem da ce biti i u trudnoci pa sam resila da to koliko toliko sprecim dok je jos moguce i ako je moguce.Sto se tice genetike, moji roditelji nemaju strije, ali brat i ja ih imamo.Moj stariji brat ima strije po celim ledjima ali nisu kao moje.Njegove izgledaju duplo gore, modro ljubicaste, duzine cak i do 22cm!!!Bukvalno kao da ga je neko sibao kaisem po ledjima...strasno.Moje su mahom kratke blede i bele ali ima ih previse....
Postoji li nacin da se makar malo ublazi njihova vidljivost, posto sumnjam da se mogu ukloniti?Ne zelim strije u ovim godinama,moram da pokusam nesto....help.

Izvinjavam se ukoliko tema nije na pravom mestu,molim moderatora da je premesti...hvala.