Upomoc! Cudan grudni refleks...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Mobivita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 18, 2008 10:24 pm

Upomoc! Cudan grudni refleks...

Post od Mobivita »

Dogodi se samo kad legnem i opustim se pred spavanje. Stvori se osecaj da srce usporava i odjedanput napusta grudi, to je samo lazan osecaj, potom sledi ne voljna kontrakcija obe ruke koje zure da uhvate srce i vrate ga nazad u telo.

Naravno srce je non stop unutra :), taj osecaj je tako realan da ne mogu nikako da zaustavim ruke da uhvate "izletelo srce".

Dok stojim to se ne desava i onda sam na sigurnom . U sedecem polozaju se desi neki put kad god pokusaqm da zaspim, u lezecem polozaju se desava non stop oko 5 puta za 1 minut.

Pomoc, nisam spavao, refleks je tako jak da budi direktno iz najdubljeg sna. Pomozite sta da radim, mozda mogu da otklonim nekako pre nego sto bude bilo neophodno da odem kod lekara.
Mobivita
Novi član
Novi član

Post od Mobivita »

Sve mi je losije moram odmah kod lekara cini mi se da samo sto nisam gotov.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Odi do lekara, ne radi nista napamet.
mislimsvojimmozgom
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

za "izletelo srce"

Post od mislimsvojimmozgom »

Verovatno spadas u veoma senzitivne i senzibilne osobe.
Posklusaj savet koji ti je napred dat...Naravno da trebas otici kod lekara...
Ja te molim sledece:
pokusaj da napises( nije vazno sto ranije nisi pisao/la) neki prozni tekst i/ili pesmu na temu izletelog srca i hvatanja rukama(ovo si bas pesnicki izrazio/la...(ozbiljno mislim)...

Ako nesto napises volela bih ga procitati...(naravno ako to ne bi diralo u tvoju intimu)...
Svako dobro...Javi se i reci sta su ti lekari rekli...
Pozdravljam Te sa puno razumevanja...nije ti trenutno lako al ce vremenom proci:)))R
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.:)))
Mobivita
Novi član
Novi član

Post od Mobivita »

Sada je dobro, bio mi je veliki pritisak i puls i treba da odem kod kardiologa u ponedeljak. Do sada je najvrovatnije da je samo previse adrenalina bilo. Mnogo puta do sada sam se i nerviro i imao ubrzano lupanje srca i mislio sam da je to znak previse adrenalina a ne ovo. Posto je trajalo dugo vremena doktor je ipak odlucio da me posalje i kod kardiologa.

Eto samo da napisem da ne bude na forumu da je neko zapomagao i posle ga nema ili se ne javlja. :)
Odgovori