!!!! UPOMOĆ !!!! SUBFEBRILAN 3 MESECA!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: !!!! UPOMOĆ !!!! SUBFEBRILAN 3 MESECA!!!!

Post od Dejanbg »

Ne znači, ali me zanimalo da li je rađeno, rečeno, piše itd...
Uradićete zakazanu dijagnostiku pa će se videti šta dalje.
debelikuvar85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 19, 2013 9:07 pm

Post od debelikuvar85 »

važi,čim saznam nešto, javljam!
debelikuvar85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 19, 2013 9:07 pm

Post od debelikuvar85 »

Poštovani, posle mog poslednjeg posta, čekao sam silne rezultate i analize i na autoimuna oboljenja, i još mnogo testova krvi. Svi su bili negativni a temperatura je konačno nestala tek 14. januara. Konačna dijagnoza mi je bila ''protrahovan-nepreležan virus''... Svakako sam bio presrećan samo što mi je, posle 4 meseca, temperatura bila konačno ispod 37.
u svakom slučaju hvala vam na svim savetima i sugestijama!

Ono što me trenutno muči su krajnici. U subotu 22. feb. sam dobio temperaturu 38 i uplašio sam se da mi se nije opet vratilo isto stanje. Tu temperaturu sam imao do utorka 25.feb. kada sam radio bris grla. U ponedeljak sam počeo terapiju(koju mi je prepisao lekar opšte prakse) hemomicinom od 250mg, popio sam dva(ujutru i uveče),a istog jutra su mi se pojavile tačke na desnom krajniku. U utorak ujutru sam radio bris grla, ali su rezultati negativni. Kako je moguće da mi krajnik izgleda ovako Slika , a da pritom se u brisu ne pronađe ništa?
Med.tehničar koji mi je vadio bris je rekao da je krajnik prepun gnoja, i štapić kojim je vadio je bio pun gnoja. Sad, posle 4 dana terapije hemomicinom imam mnogo manje gnoja, tačkice na krajniku su mnogo manje. Ne znam više šta ću sa sobom...a mesecima vodim strogo disciplinovan život, ishranu, pijem vitamine i preparate za imunitet.
Korisnikov avatar
13th.wizard.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm

Post od 13th.wizard. »

Kakvo je stanje sada , debelikuvar85?
Kako su na kraju klasifikovali ovo stanje - teska gnojna upala tonzila odnosno farinksa?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Nije svaki gnojav krajnik bakterijski... Recimo infektivna mononukleoza hoće da da takav krajnik, i još neka oboljenja, ali ovako bi moglo da liči na virus.
Odgovori