Ne znači, ali me zanimalo da li je rađeno, rečeno, piše itd...
Uradićete zakazanu dijagnostiku pa će se videti šta dalje.
!!!! UPOMOĆ !!!! SUBFEBRILAN 3 MESECA!!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 19, 2013 9:07 pm
Re: !!!! UPOMOĆ !!!! SUBFEBRILAN 3 MESECA!!!!
važi,čim saznam nešto, javljam!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 19, 2013 9:07 pm
Poštovani, posle mog poslednjeg posta, čekao sam silne rezultate i analize i na autoimuna oboljenja, i još mnogo testova krvi. Svi su bili negativni a temperatura je konačno nestala tek 14. januara. Konačna dijagnoza mi je bila ''protrahovan-nepreležan virus''... Svakako sam bio presrećan samo što mi je, posle 4 meseca, temperatura bila konačno ispod 37.
u svakom slučaju hvala vam na svim savetima i sugestijama!
Ono što me trenutno muči su krajnici. U subotu 22. feb. sam dobio temperaturu 38 i uplašio sam se da mi se nije opet vratilo isto stanje. Tu temperaturu sam imao do utorka 25.feb. kada sam radio bris grla. U ponedeljak sam počeo terapiju(koju mi je prepisao lekar opšte prakse) hemomicinom od 250mg, popio sam dva(ujutru i uveče),a istog jutra su mi se pojavile tačke na desnom krajniku. U utorak ujutru sam radio bris grla, ali su rezultati negativni. Kako je moguće da mi krajnik izgleda ovako
, a da pritom se u brisu ne pronađe ništa?
Med.tehničar koji mi je vadio bris je rekao da je krajnik prepun gnoja, i štapić kojim je vadio je bio pun gnoja. Sad, posle 4 dana terapije hemomicinom imam mnogo manje gnoja, tačkice na krajniku su mnogo manje. Ne znam više šta ću sa sobom...a mesecima vodim strogo disciplinovan život, ishranu, pijem vitamine i preparate za imunitet.
u svakom slučaju hvala vam na svim savetima i sugestijama!
Ono što me trenutno muči su krajnici. U subotu 22. feb. sam dobio temperaturu 38 i uplašio sam se da mi se nije opet vratilo isto stanje. Tu temperaturu sam imao do utorka 25.feb. kada sam radio bris grla. U ponedeljak sam počeo terapiju(koju mi je prepisao lekar opšte prakse) hemomicinom od 250mg, popio sam dva(ujutru i uveče),a istog jutra su mi se pojavile tačke na desnom krajniku. U utorak ujutru sam radio bris grla, ali su rezultati negativni. Kako je moguće da mi krajnik izgleda ovako

Med.tehničar koji mi je vadio bris je rekao da je krajnik prepun gnoja, i štapić kojim je vadio je bio pun gnoja. Sad, posle 4 dana terapije hemomicinom imam mnogo manje gnoja, tačkice na krajniku su mnogo manje. Ne znam više šta ću sa sobom...a mesecima vodim strogo disciplinovan život, ishranu, pijem vitamine i preparate za imunitet.
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Kakvo je stanje sada , debelikuvar85?
Kako su na kraju klasifikovali ovo stanje - teska gnojna upala tonzila odnosno farinksa?
Kako su na kraju klasifikovali ovo stanje - teska gnojna upala tonzila odnosno farinksa?
Nije svaki gnojav krajnik bakterijski... Recimo infektivna mononukleoza hoće da da takav krajnik, i još neka oboljenja, ali ovako bi moglo da liči na virus.