Problemi su poceli pre cetiri dana. Pocelo je prvo sa kasljanjem pa sam kasnije dobio i temperaturu-38 c. Isao sam kod doktorke medjutim nije mi prepisala nikakve lekove i rekla mi je da skidam temperaturu i da ce sve biti ok. Probao sam ovih dana da skinem temperaturu, i uglavnom mi nije bas uspevalo skroz da je skinem. Skinem je do 37,3 pa ponovo krene da raste.
Danas sam ponovo isao kod druge dr. i prepisala mi je sinacilin 500mg. i rekla mi je da skidam temperaturu sa brufenom ili paracetamolom. Pregledala mi je grlo, slusala pluca i merila pritisak...
Ja se generalno ne osecam loše, grlo me ne boli mnogo a i nisam malaksao. Kašljem, nos mi je zapušen i imam osecaj kao da mi se sekret iz nosa sliva u grlo.
Problem je temperatura i kašalj... Kada se nakašljem imam osećaj kao da me zabole rebra ali ne svaki put, neki slab bol, na sredini grudnog koša pa višlje nekako, ne dišem teško i jako retko izbacim malo šlajma. Doktorka mi je slušala pluća, i nije ništa rekla. Veliki problem je što radim terenski posao i sutra moram da se pojavim na poslu zbog preseka, kraj meseca je ... Ljudi bio bih vam veoma zahvalan na brzom odgovoru i nekim savetima.
Upala pluca? Molim vas za brzi odgovor.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA